Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ο Ελληνικός Λαός δίνει την απάντησή του


του Δημήτρη Κυπριώτη

Η Ελλάδα, οι
 Έλληνες έρχονται από τα βάθη της ιστορίας και θα πάνε πολύ πιο μακριά από εκεί που υπολογίζουν κάποιοι να τους τελειώσουν. Έμαθαν να αγωνίζονται και να πολεμούν για τα ιδανικά της ελευθερίας και της Εθνικής ανεξαρτησίας, έστω και αν πολλές φορές προδόθηκαν από τα ντόπια πολιτικά και άλλα συμφέροντα που συμμάχησαν με τις  ξένες δυνάμεις.

Ο
 Ελληνισμός έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα γνώσεις και πολιτισμό και δεν είναι δυνατόν να προσπαθούν, αυτά τα μοναδικά επιτεύγματα για την ίδια ...

την ανθρωπότητα, να τα εκμηδενίσουν οι επί αιώνες απολίτιστοι και  γνωστοί παραχαράκτες της Ελληνικής παιδείας.

Η
 Ελλάδα με την ιδιαίτερη   γεωστρατηγική της θέση, που αποτελεί μοναδικό σημείο σταθερότητας στο τρίγωνο ανασφάλειας της ευρύτερης περιοχής,  δεν είναι δυνατό να αποσταθεροποιηθεί για την εξυπηρέτηση άλλων εξωγενών δυνάμεων. Ο Λαός έχει το αίσθημα της αυτοσυντήρησης και  δεν θα επιτρέψει τη διασάλευση  της συνοχής του, μέσα από προγράμματα φτωχοποίησης που του έχουν υποβάλει. Αυτό πρέπει σταματήσει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!

Η Ελλάδα είναι πλούσια χώρα, που οι πολιτικές όμως της
 ΕΕ που εφαρμόστηκαν είχαν μοναδικό σκοπό να εξαφανίσουν τη βιομηχανία, τη βιοτεχνία, τη μικροεπιχείρηση, τη γεωργία αλλά και κάθε παραγωγικό ιστό της χώρας, ώστε σήμερα η Πατρίδα μας να βρίσκεται με την πλάτη στο τοίχο και να ζητάνε οι τοκογλύφοι εταίροι– να αρπάξουν και αυτήν την κρατική της υπόσταση.

Τώρα 
 ήρθε η ώρα να δώσουν οι Έλληνες την απάντησή τους!

Με τη σημερινή απόφαση της κυβέρνησης για
 δημοψήφισμα, ο Λαός θα κάνει και πάλι το καθήκον του βροντοφωνάζοντας ένα μεγάλο ΟΧΙ. Ένα όχι όμως που πρέπει να έχει συνέχεια, για να ολοκληρωθεί  ο θρίαμβος της λαϊκής κυριαρχίας.

ΌΧΙ στο δημοψήφισμα πρέπει να σημάνει για την κυβέρνηση ότι ο περήφανος Λαός μας δεν ανέχεται και δεν καταλαβαίνει από τελεσίγραφα και κάθε είδους πιέσεις. Σημαίνει ότι δίνει εντολή στην κυβέρνησή του, όχι απλά να 
αρνηθεί το σχέδιο μέτρων που της έφεραν να υπογράψει οι πιστωτές, αλλά και αυτό των 47 σελίδων που η ίδια η κυβέρνηση τους κατέθεσε, όπως και κάθε άλλο σχέδιο που θα είναι προϊόν της όποιας διαπραγμάτευσης με δανειστές.   

Η λύση, στην κατάσταση που έφεραν την Ελλάδα οι πολιτικές της υποτέλειας, δεν είναι ο μονόδρομος της λιτότητας και του
 Ευρώ. Δεν είναι η υποτέλεια στα κελεύσματα της τρόικας και των ξένων πατρώνων.   Η λύση πρέπει να είναι αυτή που με οδηγό  την περήφανη απάντηση που θα έχει το δημοψήφισμα του Λαού,  θα οδηγεί:

Στη καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων

Στη μη αποδοχή του χρέους και τη μονομερή διαγραφή στο σύνολό του

Στην κατάργηση του ευρώ και στην επιστροφή στη
 νέα δραχμή

Στην κοινωνική δικαιοσύνη

Στην ευημερία του Ελληνικού Λαού.



Ο Δημήτρης Κυπριώτης είναι ο Οργανωτικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...