Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Η ΥΒΡΙΣ του κ. Σόιμπλε

του Αναστάσιου Κώνστα

Η αποστροφή Σόιμπλε περί μνημείου συνιστά τον ορισμό της ΥΒΡΕΩΣ. Ένας από τους κατεξοχήν υπεύθυνους για τον πολλαπλασιασμό των θανάτων στην πατρίδα μας έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι πρέπει να στηθεί μνημείο του. Αυτή του η αποστροφή δεν συνιστά απλή προσπάθεια διαστροφής της δεινής κατάστασης του λαού μας, αλλά εμπαιγμό των πανανθρώπινων αξιών.

Για ποιον λόγο να στηθεί μνημείο στη μνήμη σας κύριε Σόιμπλε; Για την κατόπιν μεθοδεύσεων εκτόξευση του ελλείμματος; Για την αύξηση του δημοσίου χρέους; Για την αύξηση της ανεργίας και της φτώχειας ή για την αδυναμία πρόσβασης του μέσου Έλληνα σε στοιχειώδεις υπηρεσίες υγείας;

Πόσο περήφανος είστε κύριε Σόιμπλε για την αύξηση των θανάτων Ελλήνων; Ο μέσος όρος θανάτων στην πατρίδα μας κατά τη δεκαετία 2001 - 2010 ήταν 106.232 άνθρωποι. Με την εφαρμογή των πολιτικών σας αμέσως εκτινάχθηκε κατά 5.000 με 7.000 συμπολίτες μας ετησίως, ενώ το έτος 2016 είχαμε περισσότερους από 122.000 θανάτους!

Οι "μεταρρυθμίσεις" σας σκοτώνουν ανθρώπους κύριε Σόιμπλε! Κάθε χρόνο εξαφανίζεται μία μικρή ελληνική πόλη 5.000 κατοίκων χάρη στις πολιτικές που επιβάλλετε με τα μνημόνια. Αλλά για ποιες ακριβώς μεταρρυθμίσεις καυχιέστε; Όπως έχει ομολογήσει ο Όλι Ρεν και έχει αποκαλύψει η μελέτη γερμανικού ιδρύματος που δημοσιεύτηκε στη Handelsblatt, το 98% των υποτιθέμενων δανείων προς την Ελλάδα πήγε κατευθείαν σε γερμανικές, γαλλικές, αμερικανικές και άλλες ξένες τράπεζες. Αυτό σημαίνει ότι καταστρατηγήσατε μαζί με τα λοιπά μέλη της ΕΕ το ενωσιακό δίκαιο περί κρατικών ενισχύσεων (αρ. 107 ΣΛΕΕ), αφού δεν τις αφήσατε να υποστούν τις ζημίες που θα κατέγραφαν κι έτσι απέκτησαν παράνομο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Όμως η ευθεία παραβίαση του ενωσιακού δικαίου είναι το λιγότερο. Το "επίτευγμά" σας είναι η συστηματική μαζική εξόντωση Ελλήνων με οικονομικά μέσα, είναι δηλαδή αντίστοιχο των επιτευγμάτων του Αδόλφου Χίτλερ. Να θυμάστε, όμως, ότι μετά την ΥΒΡΙ ακολουθεί η ΝΕΜΕΣΙΣ.
Ό,τι και να λέτε ή να πιστεύετε κύριε Σόιμπλε, οι Έλληνες είμαστε γνωστοί στην ανθρωπότητα, διότι διδάξαμε πρώτοι τον ανθρωπισμό, δηλαδή τον πραγματικό πολιτισμό. Εμείς σταματούσαμε τις εχθροπραξίες, για να γίνουν Ολυμπιακοί Αγώνες. Εμείς κάναμε εκεχειρία, για να θαφτούν οι εκατέρωθεν νεκροί των συγκρούσεων. Εμείς διδάξαμε στην ανθρωπότητα την υπεροχή του θείου δικαίου, την υπεροχή της Αντιγόνης.

Η χώρα σας τι δίδαξε κύριε Σόιμπλε; Το Νταχάου, το Άουσβιτς και την εν γένει αδιαφορία προς τον άνθρωπο. Όση μεθοδικότητα και πειθαρχία κι αν έχει κανείς, όσες τεχνολογικές και επιστημονικές γνώσεις κι αν διαθέτει, δεν προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα, αν δεν τις χρησιμοποιεί προς το συμφέρον του ανθρώπου. Φροντίστε λοιπόν πρώτα να καλύψετε τις ούτως ή άλλως συμβολικές οφειλές σας προς την ανθρωπότητα λόγω των δεινών που προκαλέσατε με δύο παγκόσμιους πολέμους, φροντίστε πρώτα να καταβάλλετε ως πλούσια και δυνατή χώρα τις αποζημιώσεις, τις επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο προς την Ελλάδα και μετά καυχηθείτε ότι δήθεν προσφέρατε κάτι θετικό στην ανθρωπότητα.

Εμείς οι Έλληνες δεν χτίζουμε μνημεία στους τυράννους μας, χτίζουμε μνημεία προς τιμήν εκείνων που έδωσαν το αίμα τους, για να αντισταθούν σε τυράννους σαν εσάς! Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας δεν πραγματοποιούνται μόνο με βόμβες κύριε Σόιμπλε, παρότι το διεθνές δίκαιο δεν έχει προβλέψει την τιμωρία των δικών σας εγκλημάτων. Ωστόσο το μόνο που απομένει, για να σας αποδοθούν κατηγορίες γενοκτονίας, είναι ο σκοπός μεθοδικής εξόντωσης μεγάλων τμημάτων πληθυσμού. θα έπρεπε επομένως να ντρέπεστε, αντί να καυχιέστε κύριε Σόιμπλε!

Μην περιμένετε λοιπόν μνημείο προς τιμήν σας. Το μοναδικό μνημείο που σίγουρα κάποια στιγμή θα ανεγερθεί είναι το μνημείο των θυμάτων του ολοκαυτώματος των μνημονίων στην πατρίδα μας.

Πηγή: Δρόμος Ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...