Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ελληνικό πολιτικό ήθος, εδώ γελάμε...

Αυτός που, με τις πράξεις και τις παραλήψεις του ως υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, είναι ένας από τους υπεύθυνους για το θάνατο 49 ανθρώπων στη μεγάλη πυρκαγιά της Ηλείας τον Αύγουστο του 2007. Αυτός που με τις δηλώσεις του ως υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, έδωσε νέο ορισμό στη λέξη "μ@λάκας", δεν αισθάνεται ότι υπάρχει πρόβλημα στο να ιδρύσει ένα νέο πολιτικό κόμμα και να κατέβει με αυτό στις επερχόμενες εκλογές.

Προφανώς θεωρεί δικαίως ότι πρώτο ο ίδιος δεν ευθύνεται για κάτι και δεύτερο, οι πολίτες είναι ηλίθιοι. Το δεύτερο ισχύει δυστυχώς γιατί ήδη δίνουν στο νεοϊδρυθέν κόμμα του σε τελευταία δημοσκόπηση 1,3%.

Αυτή η παντελής έλλειψη ήθους και η κυριαρχία της αδυσώπητης αλητείας διατρέχουν το ελληνικό πολιτικό σύστημα οριζοντίως και καθέτως. Αυτή την έλλειψη ήθους την επιβραβεύουν με τη συμπεριφορά τους πολλοί Έλληνες, ψηφίζοντας άκριτα όλους αυτούς τους ανθρώπους. Έτσι αποκαλείται ακόμα "εθνάρχης" ο Τριανταφυλλίδης, "γέρος της Δημοκρατίας" ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, "εθνικοί ευεργέτες" ο Μποδοσάκης και ο Λάτσης. Θεωρείται "ευπρεπής" ο ΓΑΠας και δημοκράτης ο Σα(χλα)μαράς. Πιστεύουμε ακόμα ότι το δικαστικό σώμα διαφυλάσσει τη νομιμότητα. Τη στιγμή που οι ζώντες από τους παραπάνω κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι. Ακόμα και το να διαψεύδεις τον εαυτό σου, θεωρείται φυσιολογικό.


Για το σημείο που όλοι αυτοί οδήγησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες όμως, δεν βρέθηκε κανείς υπεύθυνος...

Από swell μέσω το "ΓΡΕΚΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...