Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Σιγά "πατριώτες" ! Μην σπρώχνεστε !

Λίγους μήνες πριν τις Ευρωεκλογές και ενώ η σήψη του πολιτικού συστήματος της απόλυτης εθνικής προδοσίας βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, με 58 από τους λαμογοπροδότες, τις Ελιές κλπ, να σου και άρχισαν "παλιοί" και "νέοι πατριώτες" να εμφανίζονται στο γυαλί μας και όχι μόνο ...

Έτσι μαζί με τους "πατριώτες" της ΧΑ του "έχω ένα μυστικό .... λατρεύω τον Φασισμό" και του στυλ έβαλα  "φερετζέ" του οίκου "Εθνική Αυγή", να σου και ξεφύτρωσαν και άλλα λαμπρά παλικάρια του "πατριωτικού χώρου".

Είναι τόσο πατριώτες αυτοί οι νέοι "σωτήρες" της πατρίδας που στο Μνημόνιο 2 ψήφισαν χωρίς κανένα πρόβλημα την ολική καταστροφή της πατρίδας, αλλά και πιο πριν παρόντες ήτανε στο Κυνοβούλιο νομιμοποιώντας έστω και μερικώς τα μνημόνια, ένας από αυτούς κιόλας στήριξε και κοινοβουλευτική χούντα.

Δεν πάει το μυαλό σας! Αχ, θα σας μαλώσω!

Πρώτα από όλα οι "νέοι" ! Για τον Πολύδωρα τον ποιητή μιλάω και για τον αγωνιστή τον Νικολόπουλο, που μόλις κατάλαβαν ότι το καράβι πάει για φούντο, θυμήθηκαν ξανά την πατρίδα και βγήκαν στην ρούγα του τηλεαγώνα, γιατί αν τολμήσουν να βγουν στον δρόμο βλέπω την καρπαζιά να πάει σύννεφο!

Φυσικά αυτοί οι πατριώτες που τώρα παριστάνουν τους "επαναστάτες" δεν είχαν καταλάβει τίποτα  για την σαπίλα και την ξεφτίλα τόσα χρόνια μέσα στην ΝουΔούλα που απολάμβαναν το βολευτιλίκι !

Άμα τους ακούτε να κατηγορούν την Ευρώπη ή το ΕΥΡΩ για όσα μας συμβαίνουν πιπέρι να τους βάλετε στο στόμα, αλλά και να κρατάτε μικρό καλάθι! Στα ψέμματα έχουν λαμπρή προϋπηρεσία άλλωστε !!!

Γιατί έχει πολύ πλάκα ότι άλλοι που δεν είναι καν στην Βουλή και που έχουν αποδείξει στους δρόμους με τους αγώνες τους την αγάπη για την πατρίδα και τον λαό, τέτοια προβολή από τα κανάλια δεν έχουνε!

Αυτούς τους πατριώτες που δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική σαπίλα που μας έφερε στην σημερινή κατάντια τα μεγάλα κανάλια τους κρύβουν! Γιατί άραγε; Για σκέψου; Γιατί ξαφνικά μοστράρουν ως "πατριώτες" τους Πολυδωρονικολόπουλους;

Ναι έτσι ! Φυσικά! Γιατί τα πρόβατα της "δεξάς" πρέπει να μείνουν στο μαντρί όπως και τα πρόβατα της "αριστεράς" και να συνεχιστεί το φαγοπότι και το ξεκοκάλισμα της πατρίδας μέχρι τελικής διάλυσης!

Μην τυχόν ξυπνήσουν τα πρόβατα και γίνουν ξανά πολίτες και ακούσουν τον αληθινό πατριωτικό λόγο και ενωθούν γιατί τότε ξέρουν όλα τα λαμόγια πως το ότι θα χάσουν το βουλευτιλίκι δεν θα είναι τίποτα μπροστά στην λαϊκή δικαιοσύνη που τους περιμένει για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας στο οποίο έχουν συμμετάσχει!

Ύστερα είναι και οι "παλιοί"! Βγαίνει ο άλλος ο "πατριώτης" που τον έστειλε ο λαός στον διάολο και ακόμα παραπέρα μετά την στήριξη της χούντας Παπαδήμου, ναι ο ΛΑΟΣ λέμε, και λέει "με 'φάγαν οι εργολάβοι!". Σιγά μην τον φάγαν όσοι τον βγάζαν κάθε μέρα στις εκπομπές τους !

Αχ, τι σου είναι η πονηράδα! Ο πρόεδρος δεν πήρε χαμπάρι την γιγάντια σφαλιάρα που του δωσε ο λαός στις προηγούμενες εκλογές και θέλει κι άλλη! Προτείνω αυτή τη φορά να του την ρίξουμε πιο δυνατά, μπας και την καταλάβει, ο θεομπαίχτης !

Λες και δεν μας έφταναν τα Φαρμάκια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τώρα πρέπει να πάρουμε και τα γενόσημά τους !

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν αδέλφια! Ούτε μια ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη σε όλα αυτά τα μνημονιακά κουφάρια που ξαφνικά μας το παίζουν και πατριώτες! Ούτε και στις 58 Ελιές του λαμογοΠΑΣΟΚοΔΗΜΑΡ που ψάχνουν σανίδα σωτηρίας !

Να τους εξαφανίσουμε από τον πολιτικό χάρτη και να ανοίξουμε τον δρόμο για την παραδειγματική τιμωρία τους, αυτών και όλων των υπευθύνων από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, ντοροκόμματα κλπ !

Στηρίζουμε και ψηφίζουμε καθαρές θέσεις Δημοκρατικές, Πατριωτικές, Ενωτικές και νέα πρόσωπα που έχουν αναδειχθεί από τον λαό, τους αγώνες τους στους δρόμους της Αντίστασης και αγωνίζονται για την Ανατροπή όχι απλά για να φύγουν οι προηγούμενοι και να 'ρθουν κάποιοι άλλοι, αλλά για να γίνει επιτέλους ο λαός μας νοικοκύρης στον τόπο του!

Ο Ανοικτομάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...