Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Εγγυήσεις..


     Δεσμεύτηκε η κυβέρνηση μέσω της φυματικής Τσαλακωτής σαρανταποδαρούσας για την προστασία των συμβολαιογράφων, και την ομαλή συνέχιση των πλειστηριασμών.

     Δεν είναι η πρώτη φορά στα μνημονιακά χρόνια που κυβέρνηση δωσιλόγων σαν κοινός νταβατζής εγγυάται την προστασία των πορνών του και την ευταξία του μπ@@@δέλου του,
     ..για την όσο πιό ήσυχη και ολοκληρωμένη απόλαυση των τοκογλύφων-πελατών της.


     Όμως για να δούμε: Πολλές φορές πολλές κυβερνήσεις δεσμεύτηκαν και εγγυήθηκαν πράγματα που δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν στα σίγουρα.
     Κι αυτό γιατί δεσμεύτηκαν στο όνομα (και σε βάρος) του λαού,
     ..του λαού βέβαια που καμία όρεξη είχε, και καμία παρόμοια εντολή δέσμευσης είχε δώσει (όπως και τώρα) για την ίδια την σφαγή του και την λεηλασία της περιουσίας του.

     Παράδειγμα η κυβέρνηση Τσολάκογλου, που κι εκείνη εγγυήθηκε σε κείνους τους πρώτους γερμανούς κατακτητές την ηρεμία, την συναίνεση του λαού στην κατοχή, και την ασφάλεια των κατοχικών στρατευμάτων.
     Μιλούσε κι εκείνη τάχα εξ ονόματος του λαού, υποστηρίζοντας κι εκείνη πως είναι τάχα κυβέρνηση των ελλήνων,
     ..και πως θα πατάξει την όποια προσπάθεια εξέγερσης ή αντίστασης εναντίον της "έννομης τάξης" των κατοχικών νόμων. 

     Την απάντησή της εκείνη η κυβέρνηση-νταβατζής της πρώτης Κατοχής, καθώς και οι κατακτητές, την πήραν απ΄την θηριώδη ανάπτυξη της Εθνικής Αντίστασης, τον μεγαλειώδη ένοπλο αγώνα των υπόδουλων ελλήνων,
     ..που κατέταξε την αντίσταση εκείνη εναντίον εκείνων των πρώτων γερμανών ναζιστών σε μία απ΄ τις δύο καλύτερα οργανωμένες αντιστάσεις, μαζί μ' εκείνη των γάλλων ανταρτών.

     Οι απόγονοι (όχι όλοι, οι πιό προσκυνημένοι στον βωμό του χρήματος και της εξουσίας) των αγωνιστών εκείνων, σε αγαστή σύμπνοια και συνεργασία με τους απογόνους (όλους) των τότε δωσιλόγων, "συνεργατών", και μαυραγοριτών,
     ..είναι αυτοί που σήμερα παρέχουν εγγυήσεις στους σημερινούς νεοναζιστές κατακτητές της Ευρωπαϊκής "Ένωσης" για την απρόσκοπτη και ομαλή συνέχιση του εξανδραποδισμού του λαού και της τελικής λεηλασίας της περιουσίας του.

     Είναι όμως στο χέρι και στην απόφαση του ίδιου του λαού να ισχύσουν ή όχι αυτές οι δεσμεύσεις των δωσιλόγων και απατεώνων (απατεώνας είναι αυτός που άλλα λέει ότι θα κάνει, κι άλλα κάνει) κυβερνητών του.
     Αυτή τη φορά βέβαια θα είναι πιό δύσκολα τα πράγματα,
     ..αφού ο δωσιλογισμός των τάχα αριστερών έχει αποπροσανατολίσει τον λαό, και έχει μπερδέψει την λογική και το θυμικό του.
     Τα πράγματα όμως είναι πολύ απλά: Ή είσαι με τον κατακτητή, ή όχι.
     Ή σκύβεις και ρημάζεις ή αντιστέκεσαι.

     Οι δεσμεύσεις κι οι εγγυήσεις προς τον κατακτητή είναι για τους προδότες.
     Η αντίσταση είναι για τον λαό!.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...