Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Καρατζαφέρης και ακροδεξιά πολιτικά μορφώματα


Στα πρόθυρα εμετού θα βρέθηκε όποιος δημοκρατικός πολίτης αυτοκαταναλώθηκε παρακολουθώντας το ξενοφοβικό και ρατσιστικό παραλήρημα του Καρατζαφέρη στην χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή του Χατζηνικολάου.  

Κι αυτό είναι απολύτως λογικό αφού ψαρεύει ψηφοφόρους απ’ την ίδια δεξαμενή που αντλεί και το ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου.

Απ’ την άλλη, όμως, ο Καρατζαφέρης είναι τόσο φθαρμένο «πολιτικό προϊόν» που είναι αποκρουστικός ακόμα και σε άτομα που θα μπορούσαν να υπάρξουν εν δυνάμει συνοδοιπόροι του.

Για όποιον παρακολουθεί την καθημερινή πολιτική ειδησεογραφία είναι γνωστό ότι το νεοσύστατο -με παλιά υλικά- ακροδεξιό μόρφωνα «Εθνική Ενότητα» των Καρατζαφέρη - Μπαλτάκου έφαγε «πόρτα» από Φαήλο Κρανιδιώτη και Ψωμιάδη ενώ τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ...
νέο ακροδεξιό κόμμα το οποίο δεν συστρατεύεται με τον Καρατζαφέρη γιατί θεωρεί ότι ο πρώην αρχηγός του ΛΑΟΣ έχει «σκελετούς στην ντουλάπα του» και είναι πιθανόν ότι αν κάποια στιγμή βγουν στην επιφάνεια θα εκτεθούν.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το επόμενο διάστημα θα κάνει την εμφάνιση του νέο ακροδεξιό κόμμα με πρωτοβουλία των Σάββα Καλεντερίδη, Νίκου Νικολόπουλου, Κυριάκου Βελόπουλου, του πρώην Πασόκου Θεόδωρα Κατσανέβα ενώ συζητούν αν θα συμμετέχουν σ’ αυτόν τον σχηματισμό ο Βύρωνας Πολύδωρας και ο δικηγόρος Καρπερνάρος.

Λογικά θα έλεγε κανείς ότι αυτά τα ακροδεξιά μορφώματα δεν θα έχουν καμιά τύχη σε βουλευτικές εκλογές. Αν πάρει όμως κανείς σαν δεδομένο (που φυσικά εμείς δεν το αποδεχόμαστε) ότι σήμερα στο εκλογικό σώμα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο ποιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός είναι ο Λεβέντης και το κόμμα του είναι σε διαρκεί άνοδο τότε μιλάμε για... εθνική σχιζοφρένεια και τίποτα δεν αποκλείεται.



Πηγή: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...