Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Πάλι θα μας "βιάσουν" αλλά τώρα θέλουν "προκαταρτικά" ...

του mitsos175

Αμάν πια αυτές οι επαναλήψεις. Το ίδιο "έργο" με άλλους "υποκριτές" αυτή τη φορά. Μας δουλεύουν αγάπη μου. Πάλι θα μας "βιάσουν" αλλά τώρα θέλουν "προκαταρτικά"! Όλος αυτός ο ντόρος μου θυμίζει έντονα τις "αγωνιώδεις διαπραγματεύσεις" των προηγουμένων, του Σαμαρά, του Βενιζέλου και της υπόλοιπης φάλαγγας των δωσίλογων. Που η μόνη τους αγωνία ήταν και είναι να ικανοποιήσουν τ' αφεντικά τους.

Κατάλαβαν οι Ευρωπαίοι πως η δήθεν "αριστερή" πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η ίδια πολιτική της ΝΔ χωρίς κάποιες από τις βλακείες των ανίκανων δούλων τους. Έτσι, και τα χαράτσια θα παραμείνουν, και τα εργασιακά θα κοπούν. Πριν μας πετσόκοβαν χωρίς αναισθητικό, τώρα μάλλον θα μας δώσουν μια "ασπιρίνη". Για να ... 
δούμε τι "καλοί" που είναι όλοι και τι κακοί που ήταν οι προηγούμενοι.

Βρε σεις στην κυβέρνηση, αφού λέτε, πως θα πληρώσετε, ποια ρήξη; Παίρνετε από τα τελευταία χρήματα που μας απόμειναν, αφού η "γαλαζοπράσινη συμμορία" φρόντισε να φάει τα περισσότερα, και τα δίνετε στους τοκογλύφους. Πόσα δώσατε σήμερα; 200 εκατομμύρια; Παραπάνω; Τους πληρώνουμε και μας φωνάζουν, αυτό γίνεται!

Έκαναν λέει, "κοινές δηλώσεις" να γίνει η συμφωνία. Τι θα συμφωνήσετε; Να μας τσιτσιρίσετε; Με ελαιόλαδο θέλω να με τηγανίσετε. Συμφωνήσατε να βάλετε ηλιέλαιο, εντάξει, γιατί να πάμε κόντρα σε τέτοιους καλούς "κανίβαλους"; Πολιτισμένοι, με χρυσά κουτάλια θα μας φάνε. Φτιαγμένα από τα δόντια και τις βέρες, το έχουν ξανακάνει παλιότερα.

Θα γίνει συμφωνία κι η χαρά των ΜΜΕ δεν περιγράφεται. Από τα γέλια φαίνονται όλες οι σειρές από κοπτήρες, κυνόδοντες και φυσικά τραπεζίτες. Όταν όμως γελάνε αυτοί, κλαίμε εμείς. Αλλά συμφωνήσαμε!

Η ΕΕ κατάλαβε μάλλον (αν δεν έπαιζε θέατρο από τη αρχή), πως είναι πιο χρήσιμος ο ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ. Η ΝΔ έχει παλιώσει, είναι μέσα στη σαπίλα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ θα σαπίσει βέβαια πολύ σύντομα, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, θα περάσει δυο τρία πράγματα ακόμα, ώστε να κερδίσουν ακόμα περισσότερα.

Έτσι πιθανό να αφήσει τα λόγια και να δείξει τάχα υποχωρητικότητα και να γυρίσει πάλι δριμύτερη. Να στο πω παραστατικά, κάνει λίγο πίσω για να πάρει φόρα αργότερα. "Επιτυχία". Επιτυχία των δανειστών, της κυβέρνησης, των εργολάβων που κηδεύουν ένα λαό, όλων αυτών. Φυσικά και δική μας "επιτυχία": Δε θα μας κάνουν μια μπουκιά αλλά δυο.

Όμως, θα έχουμε Ευρώ! Γιούπι! Δηλαδή δε θα έχουμε ακριβώς, το νόμισμα των πλουσίων ελλήνων, καμιά 500αρια κηφήνες που έχουν το μισό ΑΕΠ, θα είναι το ευρώ. Δε θα χάσουν τα κέρδη τους. Το νόμισμα των υπολοίπων θα παραμείνει ως έχει: Αόρατο.

Περαστικά μας, να πάρουμε μια βαθειά ανάσα και να βρούμε λίγη βαζελίνη, θα τσούξει, το θυμόμαστε από τις προηγούμενες "επιτυχίες".

Πηγή: Βαθύ Κόκκινο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...