Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Ακόμα δεν παραιτήθηκαν; του πιτσιρίκου


Με μεγάλη επιτυχία έγινε στο Σύνταγμα η συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε», αφού οι διαδηλωτές ήταν περισσότεροι από τα περιστέρια.

Η συγκέντρωση θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη αλλά πολλοί «Παραιτηθείτε» δεν είχαν καταλάβει πως δεν αρκούσε το like στο Facebook και πως έπρεπε να πάνε στο Σύνταγμα, γιατί κανείς δεν τους έχει ενημερώσει πως υπάρχει ζωή και έξω από το Facebook, οπότε μην τους το πείτε ξαφνικά γιατί μπορεί να πάθουν ντουβρουτζά.


Παντως, οι διοργανωτές έκαναν την αυτοκριτική τους για την χαμηλή προσέλευση στη συγκέντρωση, και είπαν πως, τελικά, μπορεί το «Παραιτηθείτε» να μην είναι ισχυρό μήνυμα και να πρέπει να γίνει «Παραιτηθείτε ρε μoυνιά».

Βέβαια, λόγω της χαμηλής προσέλευσης του κόσμου, η συγκέντρωση των Παραιτηθείτε θα μεταφερθεί στο Δελφινάριο για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Οι διαδηλωτές ήταν αυτοί οι γραφικοί πολίτες που συχνάζουν ακόμα σε τηλεοπτικά στούντιο των καναλιών των ολιγαρχών -και νομίζουν ότι κάνουν επανάσταση-, διάφοροι περίεργοι καφενόβιοι, ενώ παρευρίσκονταν, βέβαια, και κορυφαίες προσωπικότητες της Ελλάδας της Ευρώπης, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ελένη Λουκά.

Η διαδήλωση αφορά αυτούς που θέλουν κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας για να φάνε, και αυτούς που θέλουν να παραμείνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, για να τρώνε αυτοί· δηλαδή, το θέμα είναι ποιοι θα φάνε.

Εμείς οι υπόλοιποι -που μάλλον είμαστε περισσότεροι- παρακολουθούμε με κέφι όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια.

Είναι μια ευχάριστη νότα οι Παραιτηθείτε, γιατί έχουμε κι εμείς κάτι να ασχολούμαστε και να γράφουμε, για να βγαίνει το μεροκάματο.

Η ουσία είναι πως η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο και πως, όποια κυβέρνηση και να εκλέξουν οι Έλληνες, οι αποφάσεις και οι διαταγές έρχονται από τις Βρυξέλλες.

Κίνημα στην Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει γιατί οι κινηματικοί εγκατέλειψαν τη χώρα, και αυτό ήταν το μεγαλύτερο κίνημα που έγινε στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες.

Γέροι, βολεμένοι, υπάλληλοι κομμάτων, τηλεπερσόνες, τηλεδημοσιογράφοι, συγγραφείς του κώλου και διάφορα άλλα ρεντίκολα δεν κάνουν κίνημα. Απλά, επιβεβαιώνουν στο κέντρο της Αθήνας πως η Ελλάδα είναι τελειωμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκέντρωση των Παραιτηθείτε έφερε αποτέλεσμα, αφού η κυβέρνηση σκέφτεται να παραιτηθεί.

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όταν, μετά από δυο Μνημόνια, δεν κατεβαίνουν στον δρόμο ούτε πέντε χιλιάδες άνθρωποι -κι αυτοί μάλιστα μνημονιακοί-, αυτό σημαίνει πως η κυβέρνηση έχει αποτύχει και πως κανείς δεν ασχολείται μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, η κυβέρνηση σκέφτεται να παραιτηθεί το 2019.

(Η φωτογραφία είναι του Μάριου Λώλου)

Πηγή: pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...