Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Προφανώς Αλέξη, εσύ είσαι πλέον στη χώρα των προδοτών, των βολεμένων και των λαμογιών.


του mitsos175 

Είναι τόσα πολλά που εξοργίζουν τον κόσμο. Η λεηλασία που ονομάζεται "Μνημόνιο", η στάση της γαλάζιας συμμορίας, που θέλει να μας καταστρέψει η ίδια, κι όχι ο Τσίπρας με τη δική του παρέα καθαρμάτων, τα δεκανίκια που κοι-τάνε να τρυπώσουν σε κάποιο πόστο ώστε να τρώνε με την ησυχία τους τα δικά μας χρήματα και φυσικά τα λόγια του "πρωθυπουργού". Βάζω τη λέξη σε εισαγωγικά γιατί δεν πρόκειται για κάποιον που κυβερνά, αλλά για "μαριονέτα". Πιστό δούλο των τοκογλύφων, τίποτε άλλο.

Η λέξη "αριστεροχώρι" είναι καινούρια. Η αλαζονεία όμως και η ύβρη είναι παμπάλαιες. Φυσικά η φράση του λαοπλάνου εξόργισε κάθε αριστερό ο οποίος προδόθηκε και τώρα λοιδορείται από εκείνον, που είπε ένα σωρό ψέματα για να πάρει με το μέρος του τους κατοίκους του "αριστερού χωριού".

Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές θα θυμίζει όχι απλά σκορποχώρι, αλλά γη μαδιάμ. Εφόσον κάνει τα ίδια και χειρότερα από το ΠΑΣΟΚ, θα έχει την ίδια και χειρότερη κατάληξη. Οι βουλευτές του είναι πολλά πράγματα, αλλά όχι τόσο ανόητοι, ώστε να πιστεύουν, πως ο κόσμος, που εξαπάτησαν, θα τους αφήσει ατιμώρητους. Δεν έχει επομένως νόημα  ...
να προσπαθήσουν να δικαιολογηθούν. Αποφάσισαν να γαντζωθούν στην εξουσία, όσο το δυνατό περισσότερο, τρώγοντας όσα πιο πολλά μπορούν. Τελευταία φορά άλλωστε που βλέπουν εξουσία, ίσως και Βουλή.

Θα πω δυο πράγματα. Πρώτον η αλαζονεία τυφλώνει. Ακόμα και λίγο πριν την πτώση κάποιος που "έχει ξεφύγει", μπαίνει σε μια φάση άρνησης της πραγματικότητας. Το είδαμε με τους προηγούμενους "πρωθυπουργούς" ειδικότερα με το Σαμαρά, καθώς ο ΓΑΠ ήταν πάντα εκτός πραγματικότητας.

Τα λόγια του Αλέξη μου θύμισαν τα λόγια κάποιου άλλου, πολύ γνωστού. " Οι Γερμανοί, λόγω της ήττας τους, έχασαν το δικαίωμα ύπαρξης!" Ακριβώς, είναι τα λόγια του Χίτλερ, του υπευθύνου για την ανθρωποσφαγή του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η μεγαλομανία και η αχαριστία εξακολουθεί να υπάρχει ως το τέλος κάθε δικτάτορα. Φταίνε πάντα οι άλλοι, ποτέ ο ίδιος!

Απαξιώνει ο σημερινός "πρωθυπουργός" τους αριστερούς, που αγωνίστηκαν να καθίσει στην καρέκλα της εξουσίας, που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν απολύτως τίποτα. Δεν τους χρειάζεται πια. Θα προσπαθήσει βέβαια, όταν γίνουν εκλογές, να ξεγελάσει μερικούς, αλλά αυτή τη φράση θα τη βρει μπροστά του. Θα του πουν "πήγαινε στο χωριό, των δοσίλογων, εδώ είσαι ανεπιθύμητος".

Το δεύτερο, αφορά το ίδιο το αριστερό χωριό. Ποίοι είναι οι χωριανοί; Πρέπει να το πούμε, γιατί έγινε προσπάθεια εξύβρισης και απαξίωσης. Είναι άνθρωποι έντιμοι, απλοί και φτωχοί οι περισσότεροι. Είναι αγωνιστές, πολλοί από αυτούς έχουν τραβήξει των παθών τους τον τάραχο, έχουν πληρώσει ακριβά το θάρρος να λένε τα πιστεύω τους. Είναι εργαζόμενοι, συνταξιούχοι που εργάστηκαν επίσης σκληρά, νέοι άνεργοι (με πτυχία οι περισσότεροι), είναι άνθρωποι που μόχθησαν για να φτιάξουν οτιδήποτε. Αγαπούν τους συνανθρώπους τους και σέβονται τη φύση. Μάχονται για ισότητα, για καλύτερη ζωή. Είναι σχεδόν πάντα αισιόδοξοι και παρά τις δυσκολίες είναι επίμονοι κι υπομονετικοί.

Από το χωριό αυτό έχουν περάσει κι ορισμένοι "τουρίστες", που δεν έχουν καμία σχέση με τους κατοίκους. Κάτι απατεώνες που απλά λένε πως είναι από 'κει, γιατί το αριστεροχώρι έχει πάντα μια καλή φήμη. Προφανώς Αλέξη, δεν έχεις καμιά σχέση με το συγκεκριμένο "χωριό". 

Εσύ είσαι πλέον στη χώρα των προδοτών, των βολεμένων και των λαμογιών. Σε αυτούς απευθύνεσαι, αυτούς θέλεις, κι αυτοί σου αξίζουν τελικά. .


ΠΗΓΗ: Βαθύ Κόκκινο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...