Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

«Κλείδωσε» τo ξεπούλημα της χώρας

Σχόλιο του blog: Οι τελικές υπογραφές είναι των Τσίπρα – Καμμένου (που σίγουρα μπορούσαν να κάνουν και διαφορετικά με ένα σαρωτικό αποτέλεσμα δημοψηφίσματος άρνησης του λαού μας που γράψανε στα παλιά τους τα παπούτσια), όμως μαζί έχουν βάλει τις υπογραφές τους και όλοι οι προηγούμενοι που μας έφτασαν σε αυτή την τραγωδία που ζούμε. Ο ΓΑΠ, ο Ευαγ. Βενιζέλος, ο Σαμαράς, ο Καρατζαφέρης, ο Φ. Κουβέλης και όλοι ο βολευτάδες μας που έχουν ψηφίσει ΝΑΙ στις ψηφοφορίες για τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, τους εφαρμοστικούς νόμους και τις συμφωνίες με το ESM (ΕΜΣ) υπογράφουν μαζί με τους Τσίπρα - Καμμένου, απλά είναι εκτός πλάνου επικαιρότητας, πανέτοιμοι όμως για την επόμενη πράξη προδοσίας. 


To Υπερταμείο που καλείται να ξεπουλήσει την περιουσία της χώρας με υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου «κλείδωσε». Ένα από τα προαπαιτούμενα ήταν και έπρεπε να οριστεί το Εποπτικό Συμβούλιο. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γάλλος Ζακ Λε Παπ, και δεν είναι ούτε ο... Λεπά, ούτε και ο Λε... Παππάς. Ο πρώτος ασχολείται με τα τραγούδια ο δεύτερος με τα κανάλια... σκυλάδικα.
Κυβέρνηση και τρόικα αποφάσισαν να είναι Γάλλος ο πρόεδρος ενώ θα πλαισιώνεται και από τον Ισπανό Ντέιβιντ Βεγκάρα, πρώην στέλεχος του ESM και του ΔΝΤ. Δύο ξένοι δηλαδή στο Ταμείο που θα έχει όλη την Ελλάδα στα χέρια του. Κανονική Επιτροπεία που είχαμε να δούμε από την εποχή του Καποδίστρια και του Όθωνα.
Τα τρία άλλα πρόσωπα είναι η κα Όλγα Χαρίτου, στέλεχος του τραπεζικού κλάδου και σύζυγος του βουλευτή Β' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορου Παπαδόπουλου, καθώς και δύο ακόμη πρόσωπα που είχαν προταθεί από το ΥΠΟΙΚ, ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας κ. Γιώργος Σταμπουλής και ο κ. Γιώργος Ταβλάς, στέλεχος της Τραπέζης της Ελλάδος. Είναι δυνατόν να μην πάει μια σύζυγος, ανιψιά, ξαδέρφη ενός Συριζαίου σε κορυφαία θέση; Προφανώς χάθηκαν οι άξιες κυρίες με πτυχία και ένσημα, έπρεπε να πάει η κολλητή του Αλέξη από τους... κοινούς αγώνες κατά των ιδιωτικοποιήσεων.
Και δεν ντρέπονται. Να στελεχώνουν Υπερταμεία και άλλες υπηρεσίες όσοι έβγαιναν με πανό και διαμαρτύρονταν να μην πουληθεί η ΔΕΗ και το νερό. Σημειώνεται ότι το Εποπτικό Συμβούλιο (Supervisory Board) του νέου υπερταμείου θα αποτελείται από πέντε μέλη, με την ελληνική πλευρά να διορίζει τα τρία και την Κομισιόν μαζί με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας τα άλλα δύο, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου. Αντίστοιχα, ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ εγκρίνει το στρατηγικό σχέδιο της εταιρείας και συμμετέχει στην επιλογή του Διευθύνοντος Συμβούλου του υπερ-ταμείου. Οι αποφάσεις θα λαμβάνονται κατόπιν πλειοψηφίας τεσσάρων μελών.

Η κυβέρνηση προφανώς έκανε ντιλ με τον Μοσκοβισί, να πάει πρόεδρος ο Γάλλος και να γίνει αποδεκτή η Συριζαία. Εύγε. Πάντα άξιοι σύντροφοι.

Πηγή: antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...