Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Κομμουνιστής !! Κομμουνιστής !! Πιάστε τον !!

του Κώστα Γιαννιώτη

Μια κραυγή ακούστηκε, από τα βάθη του πιο σκοτεινού παρελθόντος που έχει ζήσει η πατρίδα μας ! Των μαύρων ημερών τής α΄ κατοχής και στη συνέχεια του εμφυλίου!
Μια κραυγή που έμοιαζε με ουρλιαχτό αγριμιού !
Μια κραυγή που έβγαινε από ζώο χωρίς πρόσωπο και στόμα !
Μια κραυγή που ακούστηκε σαν πίσω από κουκούλα καταδότη!
Κραυγή κουκουλοφόρου !


Ίδια κι απαράλλαχτη με την κραυγή του ελληνόφωνου ...... Αδώνιδος, που έσκουζε!!

«Πάντα έλεγα ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες και με έλεγαν υπερβολικό.
Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν πας, όταν πεις ότι είσαι κομμουνιστής σε βάζουν φυλακή».

Αυτά ακούστηκαν, Οκτώβριο του 2016, από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ !!!

Όταν έλεγε .... «σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου» ήξερε πολύ καλά ότι έλεγε ψέματα, ότι εξαπατούσε συνειδητά τους χάσκοντες ακροατές του !

Λέγοντας ...... «σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου» εννοούσε το δικό του κόσμο, τον περιορισμένο στα φασιστικά μορφώματα της Ευρώπης : την Ουκρανία, την Εσθονία, την Πολωνία, τη Λετονία, τη Λιθουανία, .......... !
Εκεί που ο ναζισμός και τα Waffen SS υμνολογούνται από σύγχρονα ζόμπι της ανθρωπότητας !
Εκεί που βασιλεύει η ‘’δημοκρατία’’ τής ΕΕ !!

Αυτός είναι ο δικός του ..... ‘’κόσμος’’, που φυλακίζει όλους αυτούς τους ........ ‘’εγκληματίες’’ που πιστεύουν  στον κομμουνισμό !

Άδωνις !! Θαυμαστής του Πλεύρη (πατρός), συνεργάτης του Πλεύρη (υιού), συνυποψήφιος του Παναγιώταρου της ΧΑ, αντίζηλος του Τόμσεν - στο βιασμό της ελληνικής κοινωνίας – βλέπει τον ..... ‘’αριστερό’’ Τσίπρα ( που τον προβίβασε σε κομμουνιστή) να αποτελειώνει το έργο που ο ίδιος άρχισε και μάλιστα με καλύτερο τρόπο από τον ίδιο και ανησύχησε.

Ένα πρόσωπο που εύκολα θα μπορούσε να το κατατάξει κανείς στη χορία των καταγέλαστων και φαιδρών προσώπων !
Ένα πρόσωπο που πολλοί το χαρακτηρίζουν σαν έναν γελοίο παλιάτσο φαφλατά !


Κι όμως! Δεν είναι τίποτε λιγότερο από τον ντελάλη που έχει αναλάβει εργολαβικά το έργο του εθισμού της κοινωνίας στον αντικομμουνισμό ! Έναν τυφλό αντικομμουνισμό που τα προσχήματα και τις αιτιάσεις τις έδωσε και τις δίνει καθημερινά η δωσιλογική πολιτική της ’’αριστερής’’  ‘’κυβέρνησης’’ του Τσίπρα, που συνεχίζει, με εντονότερους ρυθμούς, το θεάρεστο έργο των Σαμαροβενιζέλων και του ΓΑΠ : τη διάλυση και εκποίηση της χώρας μας και τον εξανδραποδισμό των κατοίκων της !


Δεν είναι τίποτε λιγότερο από ένα πρόσωπο που κυκλοφορεί σαν τον ασπάλακα στα ερείπια του πολιτικού κατεστημένου !
Ενός κατεστημένου που βλέπει ότι οι πολιτικές που εφαρμόζονται και αυτές οι χειρότερες που έρχονται, δεν μπορούν να εφαρμοστούν διαφορετικά, παρά μόνο με σκληρή καταστολή κάθε φωνής που θα αντιτίθεται σ`αυτές τις πολιτικές !
Και χρησιμοποιούν τον πρόθυμο ασπάλακα σαν προπομπό !

Βαφτίζοντας κομμουνιστή το δεξιό Τσίπρα, και εκμεταλλευόμενοι την καθημερινά ογκούμενη οργή της κοινωνίας εναντίον του, προσπαθούν να προσεταιριστούν μεγαλύτερα κομμάτια της κοινωνίας στον ..... αντικομμουνισμό !
Για να μπορέσουν ανενόχλητοι και με την ανοχή της κοινωνίας να στήσουν το κυνήγι των..... μαγισσών !

Η ιστορία έχει δείξει ότι πριν από τη γενική επίθεση του φασισμού εναντίον της κοινωνίας, προηγείται η όξυνση του αντικομμουνισμού !
Και στο βρόμικο αυτό ‘’παιγνίδι’’ ο Άδωνις είναι ο απλός λαγός ! Για να δοκιμαστούν τα αντανακλαστικά της κοινωνίας !

Αν η κοινωνία υποτιμήσει τα καμώματα αυτού του αρλεκίνου, είναι καταδικασμένη να βιώσει, με τον πιο σκληρό τρόπο, την επιβολή της τέλειας εξαθλίωσής της και τελικά του φασισμού !
Η κοινωνία που θα αποδεχθεί το κλίμα που στήνουν, ή που θα αδιαφορήσει στα πρώτα γρυλίσματα των αγριμιών, είναι καταδικασμένη να δεχτεί στο πετσί της το βούρδουλα του φασισμού !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...