Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Δεν ήταν χημικά ... Φάρμακα ήταν, τα χορηγούν έτσι λόγω περικοπών

Γράφει ο mitsos175

 I shall burn you John I shall spread you oil. Ξέρω ότι η έκφραση "να σε κάψω Γιάννη να σ' αλείψω λάδι" δεν αντιστοιχεί ακριβώς έτσι στα αγγλικά, αλλά μιλάω τη γλώσσα του ΥΠΕΞ, τα αγγλικά που καταλαβαίνει ο prime minister.


Οργίστηκε λοιπόν διότι τα ΜΑΤ κατ' εντολή της κυβέρνησης του έριξαν χημικά στους συνταξιούχους. Δεν ήταν χημικά βρε. Φάρμακα ήταν, τα χορηγούν έτσι λόγω περικοπών. Τους βρήκαν μαζεμένους κι είπαν να τους ψεκάσουν, αντί να τους τα δώσουν στο φαρμακείο. Έκαναν ένα κοκτέιλ, τους ράντισαν, κι όποιος ζήσει.

Το ξύλο που έφαγαν; Αυτό ήταν λόγω των προεκλογικών εξαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είπε ότι θα δώσει δώρο στους συνταξιούχους; Ε, αυτό ήταν το "δώρο", ξύλο. Και μπόλικο. Μπορεί λεφτά να μην υπάρχουν, αλλά από καταστολή eat and chickens, να φάνε κι οι κότες.

Οι συνταξιούχοι θυμίζουν τους Ιρακινούς της περασμένης δεκαετίας. Όποιος έβγαινε κυβέρνηση (στις ΗΠΑ) τους χτύπαγε. Η διαφορά είναι πως εμάς μας δέρνουν ντόπιοι. Μαρκούτσι από τον τόπο σου...

Οι ηλικιωμένοι έχουν περάσει πολλά, κατοχή, χούντες... έφαγαν ξύλο από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ κι ακόμα αντέχουν. Τους έκοψαν τα φάρμακα, τη σύνταξη, τους ταλαιπωρούν στις ουρές κι αυτοί εκεί, ακόμα ζωντανοί. Να είναι πάντα καλά εύχομαι, να μπαίνουν στο μάτι των τοκογλύφων και ενός γνωστού δημοσιογράφου, που δεν τους χωνεύει καθόλου.

Αλέξη, όποτε γίνουν εκλογές you painted her, την έβαψες. Υου will drink him, θα τον πιείς. Ο κόσμος είναι very - very χολοσκασμένος. Πολύ, μα πάρα πολύ, εξοργισμένος. Γιατί καταλαβαίνει πότε τον δουλεύουν. Κι εσύ τον κοροϊδεύεις χοντρά και κατάμουτρα.

Όπως με τη φιέστα στην Καισαριανή. Που έπρεπε να σε πάρουν στο κυνήγι, αλλά σε γλύτωσαν οι Πραιτοριανοί. Αυτοί με τους οποίους οργίστηκες -δήθεν- γιατί έσπασαν στο ξύλο ανήμπορους ηλικιωμένους. Plate are you doing us? Πλάκα μας κάνεις; Δεν ήξερες δηλαδή ότι οι συνταξιούχοι θα διαδήλωναν; Ποιός έστειλε τους μπάτσους; Τι περίμενες λοιπόν; Να κάτσουν τα ΜΑΤ να ακούσουν ιστορίες από τον παππού και τη γιαγιά; Ένα πράμα ξέρουν να κάνουν, να βαράνε.

"Τήρησα την υπόσχεσή μου, ήρθα ως Πρωθυπουργός" μας είπες στη φιέστα. Slow the very oil, σιγά τον πολυέλαιο! Η μόνη υπόσχεση που τήρησες. Οι υπόλοιπες; Γιατί είχες πει κι άλλα. Αλλά μη σκας. Τελευταία φορά που θα πας και σαν πρωθυπουργός και σαν βουλευτής. Μετά θα κρύβεσαι σπίτι σου, όπως όλοι οι προηγούμενοι "καταλληλότεροι". Είσαι ο καλύτερος νεροκουβαλητής του Μητσοτάκη.

Αλέξη, δεν ξέρω, αν τα λες αυτά για να το παίξεις τρελός στο μέλλον, όταν ο κόσμος ξεσηκωθεί στέλνοντάς σας όλους εσάς τους δοσίλογους στο απόσπασμα, πάντως δεν πιστεύει κανείς ότι έχεις διχασμένη προσωπικότητα. Οι πιο ευγενικοί μαζί σου σε λένε "ψεύτη", "απατεώνα", "πουλημένο", "δοσίλογο"... να μην τα πω όλα, είναι πάρα πολλά. Οπότε σταμάτα τουλάχιστο τον εμπαιγμό. We got wind of what fumaric smoke: Πήραμε χαμπάρι τι καπνό φουμάρεις. 

ΥΓ Η κυβέρνηση είναι η πιο ανίκανη κι επικίνδυνη κυβέρνηση ως τώρα. Ο Μητσοτάκης θα προσπαθήσει να την ξεπεράσει σε αυτό και νομίζω πως θα καταφέρει να είναι ακόμα χειρότερος. Όμως ας το παραδεχτούμε. Είναι για κλάματα, αλλά βγάζουν γέλιο. Μπορεί να μην Επαναστατούμε, μπορεί να βασανιζόμαστε, να πεθαίνουμε, αλλά σίγουρα δεν βαριόμαστε μ' αυτούς τους άχρηστους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...