Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ναζισμός ή Σύριζα


Μετατρέπουν το κακούργημα σε πολιτική δίκη και τον Ναζισμό σε ιδέα - Μόνος αποδεκτός αντίπαλος για τον Σύριζα είναι η Χρυσή Αυγή

της Μαρίας Τσολακίδη

Πολιτική δίκη κατάφεραν κάνουν τα δημοκρατικά κόμματα την δίκη τραμπούκων που είχαν ως όχημα το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον από τον συνειδητοποιημένο πολίτη που έχει στραμμένο το βλέμμα του για το πώς θα χωρέσει στις 100 δόσεις για να μην αναγκαστεί η ...
υπουργός Βαλαβάνη και προβεί σε κυρώσεις "κοινωνική" πολιτικής,  η κυβέρνηση έστησε ένα σκηνικό στον Κορυδαλλό που μόνο με την Δίκη των  Συνταγματαρχών μπορεί να συγκριθεί.

Σε μια δίκη που από κατηγορητήριο για σύσταση εγκληματικής ομάδας οδηγείται επικοινωνιακά να μετατραπεί σε πολιτική δίκη συμμετέχουν βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων. Στο ακροατήριο και έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού βουλευτές έδωσαν το παρόν ενισχύοντας την άποψη ότι δικάζεται πολιτική ιδεολογία και όχι έγκλημα με προκάλυμμα ένα πολιτικό κόμμα.

Πολιτική δίκη με το ζόρι

Στο όλο χολιγουντιανό κατασκεύασμα όλα τα ΜΜΕ τα οποία είχαν μέχρι και απευθείας τηλεοπτική ή διαδικτυακή κάλυψη για να μην χαθεί λεπτό από την σημαντική (για την αποικία Ελλάδα και την αποικιοκράτη Ενωμένη Ευρώπη) δίκη εναντίον του ναζισμού που όμως είναι κόμμα στην ελληνική Βουλή και έχει δημοκρατικά εκλεγμένους εκπροσώπους και στο Ευρωκοινοβούλιο.

Η ελληνική κυβέρνηση μετέτρεψε μία ολόκληρη περιοχή σε στρατικοποιημένη περιοχή κλείνοντας τα σχολεία κατά την ημέρα έναρξης της δίκης προκαλώντας με αυτό τον τρόπο τον φόβο ότι το παρακράτος των ψηφοφόρων μπορεί να πλήξει την δημοκρατία. Έστησε οδοφράγματα με δυνάμεις των ΜΑΤ προκαλώντας με αυτό τον τρόπο τον οποιοδήποτε κατευθυνόμενο άνοο να θέλει να το παίξει "αντιστασιακός" ή "εθνικοφασίστας πατριώτης" με αφορμή (και όχι αιτία) την δολοφονία Φύσσα και μεταναστών αλλά και  ξυλοδαρμούς εναντίον μελών του ΠΑΜΕ.

"Ιδεολογικές" ομάδες έξω από το δικαστήριο έδιναν όλον τον απαραίτητο πάθος για να αποδείξουν ότι η Ελλάδα κινδυνεύει από εκλεγμένο κόμμα και όχι από την μεθόδευση όλων των πολιτικών των τελευταίων χρόνων που μετέτρεψαν την ηλιθιότητα σε δήθεν "ιδέα" και κατάφεραν να την κάνουν εκλεγμένο κόμμα "απελπισμένων πατριωτών".

Από τη μια μεριά η κυβέρνηση αποδέχεται την Χρυσή Αυγή ως κοινοβουλευτικό κόμμα και την από άλλη στελέχη του Σύριζα δηλώνουν ότι ο ναζισμός εκπροσωπείται δημοκρατικά στο Κοινοβούλιο από το 2012. Δηλαδή, μια ναζιστική ομάδα τραμπούκων που δικάζεται το πρωί για δολοφονίες και ξυλοδαρμούς, το βράδυ ψηφίζει νομοσχέδια εις το όνομα της Δημοκρατίας!

Ο Ναζισμός είναι Ιδέα!

Την προηγούμενη ημέρα της έναρξης της δίκης η περιφερειαρχής Αττικής, Ρένα Δούρου, έδινε διάλεξη στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης με τίτλο "Για την αυγή μιας άλλης Αττικής". Η κυρία Δούρου στην Αττική Αυγή χώρεσε και την Χρυσή Αυγή. "Μία αποτυχία μας (της κυβέρνησης) θα ανοίξει τον δρόμο στον ναζισμό" δήλωσε η περιφερειάρχης προσκείμενη στον Σύριζα, καθιστώντας ως μόνο φραγμό για τον ναζισμό στην Ελλάδα το κόμμα της. Αρχικά με αυτή την πρόταση στην ομιλία της θα θεωρούσε κανείς ότι η Ελλάδα κινδυνεύει από ένα Πραξικόπημα ναζιστών. Όμως η κυρία Δούρου διευκρίνισε ότι ο ναζισμός στην Ελλάδα, αν αποτύχει το κόμμα της στην διακυβέρνηση, θα έρθει μέσω της Δημοκρατίας. "Ο στρατός της Δημοκρατίας σήμερα αριθμεί περισσότερους στρατιώτες, ωστόσο, μια αποτυχία μας θα ανοίξει το δρόμο στην ιδεολογία του μίσους και του ναζισμού που εκπροσωπείται από το 2012 στη Βουλή από τη Χρυσή Αυγή".

Η Ελλάδα κινδυνεύει από τους πολίτες της σύμφωνα με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ διότι ως άνοοι κρυφοναζιστές θα ψηφίσουν ναζιστές που δικάζονται από την ελληνική δικαιοσύνη φεύγοντας από το τρένο του ΣΥΡΙΖΑ και μεταπηδώντας ελαφρά τη καρδία στην Χρυσή Αυγή. Και το χειρότερο, η "αριστερή" κυρία Δούρου αποδέχεται ότι ο Ναζισμός είναι ιδεολογία και όχι εγκληματική οργάνωση εναντίον των ιδεών.

Δημοκρατικός Ναζισμός

Κατά την δεύτερη πράξη των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές-εταίρους, ο πρωθυπουργός είχε απειλήσει τους πιστωτές ότι  αν γίνουν εκλογές θα πάρει πάνω από 50%. Αυτό το 50% του κυρίου Τσίπρα που θα επιλέξει αριστερά, σύμφωνα με την κυρία Δούρου μπορεί να μετατραπεί  από "αριστερό" σε ναζιστικό. Η περιφερειάρχης Αττικής δεν δίνει στον ελληνικό λαό καμία άλλη επιλογή παρά μόνο να στραφεί προς τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ναζισμού που είναι η Χρυσή Αυγή (σύμφωνα με τα λεγόμενά της).

Με υπερβάλλουσα αλαζονεία, που δεν της επιτρέπεται με μόνο τρεις μήνες διακυβέρνησης του κόμματος της, η κύρια Δούρου χαρακτηρίζει τον ελληνικό λαό όχι απλά ηλίθιο αλλά επικίνδυνο αν αυτός δεν επιλέξει το πολιτικό σχήμα που η ίδια επιθυμεί.

Έτσι, από τη μια μεριά αναμένουμε την κρίση της Δικαιοσύνης για το τι είναι τελικά η Χρυσή Αυγή και από την άλλη πλευρά η κυρία Δούρου χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή όχι απλά κοινοβουλευτικό κόμμα αλλά και σίγουρα εκλεγμένη κυβέρνηση αν η σημερινή αποτύχει.

Το ερώτημα είναι αν τελικά η "αποτυχία" της σημερινής κυβέρνησης είναι προσχεδιασμένη όσο καλά προσχεδιασμένη ήταν και η "τυχαία" δημοκρατική εκπροσώπηση του εθνικοναζιστικού κόμματος στην Ελληνική Βουλή εν μέσω κρίσης. Αν τελικά η μοναδική αποδεκτή εκπροσώπηση για την Ε.Ε, όσον αφορά στην εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, είναι η Χρυσή Αυγή. Κατά αυτόν τον τρόπο η εξίσωση που δίνεται προς επίλυση στην μάζα έχει μόνο ένα έτοιμο αποτέλεσμα: Ή δημοκρατία στα μέτρα της Ε.Ε ή ναζισμός ραμμένος για τα μέτρα της Ε.Ε. Άλλη επιλογή για την αποικία Ελλάδα είναι εκτός "δημοκρατικών" κανόνων.

Πηγή: στον ΤΟΙΧΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...