Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Μην με αγγίζεις Γερμαναρά!

του Σταύρου Κατσούλη

Δεν είναι δα και έκπληξη όταν ακούς έναν πνευματικό απόγονο των ναζί να σου λέει: 


«Μην με αγγίζεις βρωμοέλληνα!»



Είναι έκπληξη όμως, να έχεις κάποιους φερόμενους ως «Έλληνες Εθνικιστές» να ταυτίζονται και να τιμούν αυτήν την δαιμονική φάρα που έχυσε τόσο αίμα στον πλανήτη.



Επίσης είναι έκπληξη, αν και δεν το θέτω στον αντίποδα της προηγούμενης έκπληξης, το ότι κάποιοι λοβοτομημένοι, θεωρούν την σημερινή κατάσταση της οικονομικής «κρίσης» είναι αποκλειστικά ταξικό φαινόμενο.


Και παρ όλο που οι δύο αυτές εκπλήξεις, όπως είπα, δεν αποτελούν κατ ανάγκη τις διαφορετικές όψεις κάποιου νομίσματος, είναι το ίδιο ακριβώς βλακώδεις και ηλίθιες.



Γιατί δεν είναι δυνατόν ως Έλληνας να δέχεσαι επίθεση από συγκεκριμένους ηγέτες, συγκεκριμένης χώρας, συγκεκριμένης νοοτροπίας, ιδεολογίας και γένους, ενάντια στο δικό σου γένος, και να μην βλέπεις το εθνικό ζήτημα και την ξεκάθαρα πλέον, εθνική διαφορά.



Ναι, μίλησα για γένος, όπως ακριβώς μας έβρισε - συλλήβδην όλο το γένος μας - και χυδαία, ο ακατονόμαστος Γερμανός, αλλά χωρίς το ρατσιστικό στοιχείο που έχει αυτός στο μυαλό του.



Κυρίες και κύριοι, όποιος πιστεύει ότι η επίθεση που δέχεται η χώρα μας, είναι αποκλειστικά ταξικής φύσεως, έχασε. Σήμερα, αποδείχθηκε τρανά, ότι η επίθεση είναι πρώτα και κύρια ενάντια στο Έθνος μας, και αφ εταίρου ταξική επίθεση.


Και τέτοιες επιθέσεις, ενάντια στο Έθνος δηλαδή, ασχέτως αν έχουν και την ταξική τους συνιστώσα, αντιμετωπίζονται μόνο με έναν τρόπο: την πάλη όχι απλά για τα δικαιώματα του εργαζόμενου, αλλά την πάλη ενός ολόκληρου Λαού για την ανεξαρτησία του. Τις μάχες εκείνες δηλαδή, τις παραδοσιακές αυτές μάχες που έγιναν για την Πατρίδα ΜΑΣ (κι όχι των λεφτάδων και των απατεώνων).

Και να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον απλό Γερμανικό Λαό. Έχουμε όμως, να χωρίσουμε τα πάντα με τους ιδρυτές ΝΑΖΙ της Ε.Ε., τις Βρυξέλλες τους, τις τράπεζές τους, τους πολιτικούς που υποστηρίζουν το δόγμα του πανγερμανισμού, όλους αυτούς που έχουν πάρει τα ινία της διακυβέρνησης της Ε.Ε. χωρίς ίχνος δημοκρατικότητας, έστω και αυτής της άρρωστης και σακατεμένης που γνωρίσαμε μέχρι σήμερα. 

Πρέπει επιτέλους, να φωνάξουμε δυνατά προς τους φασίστες και ρατσιστές πολιτικούς και δυνατούς της Γερμανίας, ένα:

ΜΗΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ!

Αρκετά. Ως εδώ και μη παρέκει. Αρκετά με την φασιστική σας Ευρωπαϊκή Ένωση, αρκετά με τα παιχνιδάκια σας, αρκετά με τις φαντασιώσεις σας για ένα 4ο Ραίχ, αρκετά με την αφαίμαξη που κάνετε στους λαούς της Ευρώπης, αρκετά με τις κλεψιές, αρκετά την διαφθορά σας, αρκετά με τον ρατσισμό σας!

Οι λαοί της Ευρώπης σας κατάλαβαν. Είδαν ποιοι είστε, και ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ.

Πάρτε το μόρφωμα του ολοκληρωτισμού σας, τις βιομηχανίες σας, τα σνίτσελ και τις μπύρες, την Seimens, τους εγχώριους υπηρέτες σας και τους ψυχοπαθείς σακάτηδές σας, και ξεκουμπιστείτε από την χώρα!

Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ, να γίνουμε σαν εσάς!

Ότι είναι, θα το κάνουμε μόνοι μας, ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΑΝΤΙΟ.

Ακόμη και να προσπαθήσετε να μας κατσικωθείτε, θα έπρεπε να το είχατε μάθει το μάθημά σας: Ότι μόνο σε όλεθρο δικό σας, μπορεί να καταλήξει η απύθμενη σας υπεροψία!

ΜΗΝ 

ΜΕ 

ΑΓΓΙΖΕΙΣ 

ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...