Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Η Ελλάδα στο Κωσταλέξι… του Στάθη

Σχόλιο του blog: ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ, Στάθη! Δεν είναι απλά φρίκη ...
Γύρω στις 420.000 νέες Ελληνίδες και νέοι Έλληνες έχουν εκπατρισθεί, φεύγοντας στην ξένη για λίγη ζωή και μισό όνειρο. Έγκλημα. Και στου Μαξίμου συνωμοτούν και γλεντάνε.
Γύρω στις 420.000 σπίτια θα βγουν στο σφυρί – είναι σαν αυτό το σφυρί να βαράει καρδιές, σπλήνες και νεφρούς. Και ο Τσίπρας (κομμένα τα«κύριος») ανασταίνει την οικονομία απ’ το Πάσχα.
Γύρω στις 420.000 επιχειρήσεις, μεγάλες, μεσαίες, μικρές πέθαναν, πεθαίνουν, θα πεθάνουν. Και στου Μαξίμου μακιγιάρονται, ψειρίζονται και μοιράζουν εύνοιες, διορισμούς και τηλεοπτικές άδειες.
Έλεγε ο Τσίπρας και δεσμευόταν προσωπικώς ότι θα υπερασπιστεί το ΕΚΑΣ. Του αλάλιασε τη μάνα! Προχώρησε σε αναπλαισίωση όπως είπε εκείνος ο δυστυχής που βιάζει τον εαυτό του για να γίνει από Συριζαίος, Συριζάκιας.
Τις ημέρες αυτές τα ανθρωπάκια της επικράτειας, οι φουκαράδες και οι τίμιοι μαλάκηδες πληρώνουν φόρο εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ, εισφορά αλληλεγγύης, αυξήσεις στον ΦΠΑ, τέλη επιτηδεύματος, αυξήσεις εισφορών και παρακρατήσεων, όπου να’ ναι τέλη κυκλοφορίας, και οπωσδήποτε χαράτσια για τα πάντα, απ’ το πετρέλαιο και τη μπύρα ως την τηλεόραση. Και την ίδια ώρα οι φοροφυγάδες διασκεδάζουν με τις… αριστερές ικανότητες της κυβέρνησης, όπως ο φαντομάς με τον Λουί ντε Φινές.
Όλον αυτόν τον καιρό της κρίσης και ιδιαιτέρως τους τελευταίους μήνες η στεναχώρια και η απογοήτευση φυτεύουν καρκίνους στους ανθρώπους και ο Τσίπρας εξακολουθεί να κανιβαλίζει τα ίδια του τα λόγια, ό, τι είχε πει, ό, τι είχε υποσχεθεί. Είχε δεσμευθεί ότι δεν θα πειράξει τις συντάξεις. Τους αλάλιασε τη μάνα! Ταυτοχρόνως από τους μισθούς υπεξαιρεί από το 50% ως το 70% και από τους μικροεπαγγελματίες έως και το 80%...!
Αυτή τη στιγμή παραχωρούνται και οι τελευταίοι τομείς της παραγωγικής διαδικασίας που απέμειναν σ’ αυτόν τον μαντρωμένο τόπο. Εκχωρείται μέσω της άλωσης των τραπεζών η γεωργική γη, τα σπίτια των ανθρώπων, και οι τελευταίοι στρατηγικοί τομείς της οικονομίας όπως ο τουρισμός, η παραγωγή τροφίμων, η ακτοπλοΐα, η φαρμακοβιομηχανία και οι δρόμοι. Ενώ
Έχουν ήδη παραχωρηθεί τα λιμάνια και τα αεροδρόμια, οι πόροι και οι υποδομές, ενώ έχει ήδη υποθηκευθεί η δημόσια περιουσία που εκποιείται, όπως το Ελληνικό και πλήθος άλλων φιλέτων. Και ο Τσίπρας μιλά στο πόπολο σαν τον ναυαγοσώστη που την έχει στήσει στους ναυαγούς και τους πνίγει κατά μάζες.
Τι είναι μια χώρα με Κόφτη πάνω απ’ το κεφάλι του λαού; Χωρίς Ασυλία! Με υποθηκευμένη τη δημόσια περιουσία. Χωρίς τράπεζες. Υποχρεωμένη να κάνει για 99 χρόνια τον ιδρώτα της νέκταρ για τα βαμπίρ. Τι είναι μια χώρα με φυτεμένους ξένους γκαουλάϊτερ σε όλους τους νευραλγικούς τομείς; Χωρίς λιμάνιαδρόμους και αεροδρόμια. Χωρίς αγροτική γη με εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια για το σφυρί. Τι είναι μια χώρα με μισθούς μπανανίας; Με έναν λαό που τον περιμένει μόνον το χειρότερο; Χωρίς αυτεξούσιο, με υποπόδια άλλων στη ηγεσία της; Τι είναι αυτή η φρίκη;
Ενθυμείσθε τον κ. Σαγιά που ο Τσίπρας έκανε γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου; Ε, είναι αυτός ο ίδιος που εκπροσώπησε την COSCO στις διαπραγματεύσεις για την καταλήστευση και στη συνέχεια την ταπείνωση του ελληνικού κράτους. Σε λίγο θα μας πηδάει και ο Καρανίκας
Πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...