Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Παράξενες συμπτώσεις... Όποτε κινδυνεύει το "σύστημα Ευρώπη", κάτι συμβαίνει...

Σουηδία, 12 Σεπτέμβρη 2003, δολοφονείται η Ana Lindh, ηγέτης της προπαγανδιστικής καμπάνιας υπέρ της "Ευρώπης", 3 ημέρες πριν το δημοψήφισμα υπέρ ή κατά του ευρώ...
Αγγλία (Μεγάλη Βρετανία αρέσκονται ορισμένοι), 16 Ιούνη 2016, δολοφονείται η ηγέτης της προπαγανδιστικής καμπάνιας υπέρ της "Ευρώπης, 7 ημέρες πριν το δημψήφισμα υπέρ ή κατά της παραμονής στην Ε.Ε.
Καμία συνμωσιολογία, κανένας παραλληλισμός, καμία σχέση με τη "στρατηγική έντασης"...

Απλές συμπτώσεις...

Σήμερα, τα ΜΜΕ θέλουν να μας πείσουν ότι η Jo Cox πήρε προαγωγή σε «υπερασπίστρια της Δημοκρατίας»... δεν θα πάρω σανό, ευχαριστώ!

Μάρω Λάτση

H Jo Cox ήταν υπέρ των βομβαρδισμών στη Συρία και υπέρ της χρηματοδότησης της Αλ-Κάιντα.
Ο άντρας της, Brendan Cox, υποχρεώθηκε να παραιτηθεί τον περασμένο Νοέμβριο από την οργάνωση "Save the Children" για σεξουαλική παρενόχληση. Η ίδια δεν είχε κάτι να πει.
Η Jo Cox ήταν στη λίστα των γραφειοκρατών του Labor και δεν ήθελε τον Corbyn ούτε σε φωτογραφία.
Σήμερα, τα ΜΜΕ θέλουν να μας πείσουν ότι η Jo Cox πήρε προαγωγή σε «υπερασπίστρια της Δημοκρατίας» και δεν ξέρω τι άλλο.
Δεν θα πάρω σανό, ευχαριστώ.

Πηγή: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. οχι θα αφησει η MI5 και MI6 to 18% αναποφασιστων να βγαλουν την βρεττανια απο την ΕΕ.Και λεω 'αναποφασιστων" διοτι αυτοι δεν ειχανε κανενα συμφερον ητε βγει ητε οχι η Βρεττανια.Αλλα με την πραξη του ευτελους και ασημαντου κηπουρου που ουρλιαζε μετα εναντιον της παραμονης στην ΕΕ αυτοι που σκεφτονταν να ψηφισουν εξοδο ψυχολογικα θα ταυτιζονταν με τον βλακα κηπουρο-δολοφονο και αυτο δεν τομσηκωνε η προσωπικοτητα τους.οι μυστικες υπηρεσιες οπως της Βρεττανια εχουν αναλυτες σαινια που σχεδιαζουν τα παντα.Εκει δεν ειναι ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...