Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Ακατάλληλο για "αριστερούς" του πόλου


του «mitsos175»

Απομακρύνετε παρακαλώ τους ανήλικους, γιατί θα περιγράψω πολιτικές εξελίξεις. Ευχαριστώ.

Πάρτι με ούζα, πάρτι με ούζα. Είναι σουρεαλισμός. Ένας σουρεαλισμός που είχαμε προβλέψει, όταν είδαμε που πάει το πράγμα. Όταν οι "αριστεροί" δεξιοί, δεν πείραξαν τρίχα από τους άλλους δεξιούς. Η μόνη εξήγηση γιατί δεν μπήκαν φυλακή τα λαμόγια από την πρώτη μέρα αλλαγής της κυβέρνησης, ήταν, ότι δεν έχει αλλάξει πολιτική η κυβέρνηση.

Είχαμε προβλέψει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει το ρόλο της ΝΔ, η Νέα Δημοπρασία του ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ της ΔΗΜΑΡ και πάει κλαίγοντας. Κάπου μέσα στο όργιο θα ...
δούμε και το Ποτάμι, σε ένα όργιο άλλωστε χωράνε όλοι, μάλιστα όσο περισσότεροι τόσο πιο πετυχημένο.

Όπως λένε μέχρι 6-7 είναι "αίσθημα". Εδώ είναι κάπου 229 άρα έχουμε μεγάλο αίσθημα - καψούρα με την εξουσία. "Καρεκλάτο" και παιχνίδια υποταγής θα είναι οι αγαπημένες στάσεις των βουλευτών. Το φετίχ της υπουργικής καρέκλας γελοιοποιεί τον κηφήνα, αλλά είναι ο μισθός, τα φράγκα, που είναι αφροδισιακά και του χαρίζουν την ηδονή.

Το παιχνίδι εις βάρος μας θα συνεχιστεί μέχρι να αποφασίσουμε τον σοδομισμό τους. Ή τον ανασκολοπισμό τους, να το ευχαριστηθούν καλύτερα και να καταλάβουν επιτέλους την επίδραση των μνημονίων στους συνταξιούχους κι εργαζόμενους.

Στο μεταξύ δεν φτάνει που θα βλέπουμε να γλύφουν εκεί που πρώτα έφτυναν κι αποπατούσαν - αηδία - θα ακούμε και τις μαλακίες τους. Ο αυνανισμός σε γενικές γραμμές είναι ίδιος, οπότε τις ίδιες κουταμάρες θα ακούσουμε και πάλι. Τα ίδια βογγητά, αγκομαχητά, "δεν θέλαμε, μας ανάγκασαν να πέσουμε στα τέσσερα", "τραβάτε με κι ας κλαίω" "πονάω αλλά μ' αρέσει" "τι μου κάνεις δανειστή μου" έρωτα μου τοκογλύφε", και άλλα, τα οποία είχαν την πλάκα τους όταν τα ακούσαμε για πρώτη φορά από το ΓΑΠ και τη συμμορία του. Τώρα είναι μάλλον βαρετά και θα προτιμούσαμε μουσική υπόκρουση στην τσόντα.

Θα είχε πλάκα που προστέθηκαν και νέα πρόσωπα, το ξεπαρθένεμα "αριστερού" πάντα έχει ενδιαφέρον, αν δεν ήταν ακριβό το εισιτήριο. Φαρμάκι, μια σύνταξη κάθε μήνα κι ένας μισθός. Η Γερμανική παραγωγή θα χάσει τα λεφτά της από τους τόκους αφού δεν υπάρχει μια για να βοηθήσουμε τους νέους ηθοποιούς.

(Ζητώ συγνώμη από τους πραγματικούς ηθοποιούς ενηλίκων ταινιών για τη σύγκριση τσόντας με τη βουλή, αλλά είναι καθαρά για λόγους σάτιρας. Προφανώς μια πραγματική πορνοστάρ έχει πολύ περισσότερο φιλότιμο από τους 229 δοσίλογους της βουλής μαζί).

Πίσω στο πορνό του κοινοβουλίου. Το φινάλε θα είναι το πιο ενδιαφέρον, αφού κάποια στιγμή θα μπουκάρει μέσα ο οικοδόμος, ο εργάτης, ο υπάλληλος κοκ, και θα τους αρχίσουν στις γρήγορες. Δεν ξέρω καν, αν θα προλάβουν να μπουν στο ελικόπτερο, πάντως, αν δεν προλάβουν, να μην ανησυχούν. Θα τους πετάξει ο κόσμος στα σκουπίδια της Ιστορίας, αφού τους αλείψει με πίσσα και πούπουλα.

Ωραίο θέαμα..

Από «Βαθύ Κόκκινο» μέσω ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ Ε.ΠΑ.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...