Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Αρνούμαι !!


Ο Δούρειος Ίππος της λέξης …. ‘’ΘΕΣΜΟΙ’’ !!του Κώστα Γιαννιώτη *

Το δίλημμα που ορθώνουν μπροστά στον ελληνικό λαό οι εταίροι του Τσίπρα είναι : Ή υπογράφεις πολυετές μνημόνιο εξόντωσης των Ελλήνων, που κατάφεραν και επιβιώνουν ακόμα, ή την Κυριακή 12/7 το βράδυ, ετοιμάζουμε σχέδιο ………. ‘’ανθρωπιστικής βοήθειας’’ προς  την Ελλάδα, λόγω εξόδου σας  από το ευρώ !!

Αν εξαιρέσουμε, προς το παρόν, από τη συζήτησή μας το γεγονός ότι παρουσιάζουν σαν απειλή την έξοδό μας από το ευρώ, σαν απειλή την ανάκτηση της ανεξαρτησίας μας, με προκαλεί το γεγονός ότι ορθώνουν μπροστά στον ελληνικό λαό το …….’’ δίλημμα’’ ανάμεσα στην (χιτλερικής έμπνευσης) ‘’τελική λύση’’ των αερίων και των κρεματορίων ή στην έξοδό του από το ευρώ και την προσφορά ελεημοσύνης εκ μέρους τους !!!

Τα τελευταία ποιος τα είπε ; Ο Τούσκ ! Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου !
Το φασιστοειδές, ο άμεσος απόγονος αξιωματικού της Βέρμαχτ, που το κάθε Δίστομο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Ευρώπης, ήταν κρεμασμένο στο στήθος του ως παράσημο, ως  ……. ΄΄σιδηρούς σταυρός’’ των ναζί  -  παρουσία του άλλου ...
μεγάλου δημοκράτη της Ε.Ε. του μεθύστακα Γιούνκερ ,του γιου του αξιωματικού των αυστριακών Βάφεν Ες Ες !! 

Δεν με πείραξε που μίλησε για έξοδό μας από το ευρώ και την Ε.Ε. Αμήν και πότε !!

Με εξόργισε το γεγονός ότι αυτά τα ελεεινά υποκείμενα, τόλμησαν, με ύφος αλαζονικό και ειρωνικό (παρακολουθείστε τα video) να προσφέρουν ……… ανθρωπιστική βοήθεια στον περήφανο λαό μας !
 Χίλιες φορές νεκρός κι εγώ και τα παιδιά μου, παρά βοήθεια από ανθρωποειδή κτήνη του ναζισμού της ‘’Ευρώπης’’ του κ. Τσίπρα !

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ( παρά φύσιν ) ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ !
Όποιος εξακολουθεί να διατηρεί αυταπάτες  για μεταμόρφωση του συνδικάτου της μαφίας και του ναζισμού, σε ένωση με ιδεώδη και αρχές, ας τους ακολουθήσει.  Άξιος της μοίρας του και της επιλογής του!!

Το γεγονός και μόνο ότι αναφέρθηκαν  επανειλημμένως στην ψήφο μου, με ένα είδος συγκατάβασης -  που κάποιος θα έδειχνε σε ηλίθιους - και την περιγέλασαν, ενώ ταυτόχρονα μου …… υπόσχονταν …….. ‘’ανθρωπιστική βοήθεια’’, τα γλοιώδη απομεινάρια του ναζισμού, τα χρεώνω στην πλάτη του πρωθυπουργού, που την περασμένη Κυριακή το βράδυ, μετά το βροντερό ‘’ΟΧΙ’’ του ελληνικού λαού βγήκε μεν  να χαιρετήσει αυτή τη νίκη,  αλλά ήταν ήδη έτοιμος να δεχτεί κάθε καταισχύνη στο όνομα της καρέκλας του !!

Γιατί είναι ο ίδιος που φέρει τεράστια ευθύνη για το φιλί της ζωής που έδωσε στο μισοτελειωμένο φίδι του παλιού και σαπισμένου πολιτικού κατεστημένου. Ένα κατεστημένο που ενώ τη νύχτα της 5ης Ιουλίου ψυχορραγούσε, αυτός το αναβάθμισε σε ισότιμο συνομιλητή του και σε συνοδοιπόρο του στο ταξίδι των ……‘’διαπραγματεύσεων’’!! Που έδωσε το δικαίωμα στα  πολιτικά πτώματα του ΠΑΣΟΚ του Ποταμιού και της ΝΔ να απειλούν με …….. ‘’αντιδράσεις  των αστικών δυνάμεων’’ !!!!

Οι εταίροι του άρχισαν, ήδη, να προκαλούν τον ελληνικό λαό και – εμπράκτως – να χλευάζουν τη μεγαλειώδη του ετυμηγορία της Κυριακής !

Του δηλώνω επώνυμα ότι είμαι έτοιμος να πεθάνω και από την πείνα αν χρειαστεί, αλλά να προσκυνήσω την Ευρώπη του, το ναζιστικό αυτό μόρφωμα, δεν υπάρχει περίπτωση.

Όσο κι αν το επιθυμεί ο ΕΥΡΩλάγνος κ. Παπαδημούλης, - ο ευρωπαϊκότερος των Ευρωπαίων – ο οποίος στο ευρωκοινοβούλιο του Στρασβούργου, με την ομιλία του, ‘’έψαλε’’ τον ύμνο της Ε.Ε. !! Ο οποίος με την ομιλία του – παρουσία του πρωθυπουργού – εξέφρασε θέσεις που θα ζήλευαν οι εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος της δεξιάς του Σαμαρά και της Μπακογιάννη ! Με θέσεις που μόνο οι Σούλτς, Βέμπερ, Τουσκ, ΣόΙμπλε, Γιούνκερ και Ντάιζελμπλουμ θα τολμούσαν να αρθρώσουν !! Εύγε του !!
Αν ο ίδιος είναι τόσο ερωτευμένος μαζί της, ας αλλάξει υπηκοότητα, ας πάει να ζήσει μαζί τους κι ας αφήσει αυτόν τον ευλογημένο τόπο και το λαό που ζει πάνω σ` αυτόν να διαχειριστεί την αξιοπρέπειά του, όπως τη διαχειρίστηκε αιώνες τώρα. Με το κεφάλι ψηλά και το μέτωπο καθαρό !! 

Προειδοποιώ τον πρωθυπουργό, σαν απλός  Έλληνας πολίτης : Η απόσταση ανάμεσα στις ζητωκραυγές ενός λαού και την ….. κατάρα του είναι απειροελάχιστη ! Μόλις κάποια χιλιοστά του εκατοστού ! Η ιστορία διδάσκει ότι η απόσταση ανάμεσα στους πανηγυρισμούς και την εξέγερση ενός λαού, είναι σε απόσταση ώσμωσης  και σε απόσταση …… αναπνοής !


*Ο Κώστας Γιαννιώτης είναι μέλος του ΕΠΑΜ (Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...