Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ευθύνη και άγος


του Γιάννη Μακριδάκη

Οι αδίστακτοι πολιτικοί απατεώνες και οι συνοδοί τους κλαψομούνηδες υποκριτές νάνοι της επενδυτικής αριστεράς φέρνουν αυτές τις μέρες εις πέρας το συμβόλαιο πλήρους εκποίησης του πλούτου των φυσικών πόρων της χώρας, πλήρους εκπόρνευσης και ισοπέδωσης του τοπίου της και κάθε ιδιαιτερότητάς της, φυσικής και πολιτισμικής, πλήρους εξαθλίωσης και εκκαθάρισης του πληθυσμού της.

Ήσαν απολύτως ορατές οι προθέσεις τους τουλάχιστον από το καλοκαίρι του 2012 και μετά. Τεράστια ευθύνη για το άγος φέρουν οι όσοι πολίτες τους στήριξαν ως μέλη, στελέχη και υποστηρικτές κομματικοί, διότι αν δεν έβλεπαν την ενδοτική πορεία και το συμβόλαιο θανάτου ...

της χώρας που είχαν υπογράψει και εκτελούσαν βήμα το βήμα, ήσαν πολιτικά αφελείς, ενώ αν τα έβλεπαν ήσαν απλά όμοιοί τους, συνένοχοι και συνέταιροι στο έγκλημα.

Όσοι δε εξ αυτών είχαν και το θράσος να χλευάσουν και να εξυβρίσουν κατά καιρούς όποιον έκανε κριτική στα πολιτικά κατακάθια των επενδυτών των πολυεθνικών και της πολιτικής, ήσαν προφανώς ιδιοτελείς μικροεπενδυτές κακομοίρηδες που έγλειφαν ή προσδοκούσαν να γλείψουν κοκαλάκια εξουσίας και δημόσιου χρήματος.

Το τοπίο τώρα ξεκαθαρίζει σιγά σιγά. Οι πολίτες που διαθέτουν ακόμη έστω και ψήγματα συναίσθησης της ευθύνης τους απέναντι στον πραγματικό πλούτο αυτής της πατρίδας και απέναντι στην κοινωνία που τώρα πια απειλείται και από την επέλαση του νεοναζισμού, οφείλουν να συσπειρωθούν, να αντιδράσουν άμεσα πολιτικά, να προστατεύσουν τη χώρα και να αποτρέψουν την ολοσχερή καταστροφή.

Πηγή: http://yiannismakridakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...