Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Οι Μένουμε Ευρώπη θέλουν να βγάλουν την Ελλάδα από την Ευρώπη - του πιτσιρίκου


Αυτό που συμβαίνει με τους Μένουμε Ευρώπη είναι πάρα πολύ επικίνδυνο για την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας.

Οι Μένουμε Ευρώπη με τις διαδηλώσεις που ετοιμάζουν και με την παλαβή ρητορική τους βάζουν σε κίνδυνο την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη.

Οι Μένουμε Ευρώπη θέλουν να οδηγήσουν την Ελλάδα εκτός ευρώ.


Μη ρωτάτε πώς γίνεται αυτό, στην Ελλάδα ζείτε. Και στην Ελλάδα όλα μπορεί να γίνουν. Ακόμα και οι Μένουμε Ευρώπη να βγάλουν την Ελλάδα από την Ευρώπη.

Φιλελέ αρθρογράφος του Protagon προτρέπει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητήσει από τους πολίτες να σταματήσουν να πληρώνουν φόρους και από τους επιχειρηματίες να μην κόβουν αποδείξεις (σ.σ. Μεγάλε, ξέχασες να πεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη να καλέσει τον λαό να πάρει τα όπλα και να κάνει επανάσταση.).

Προσπερνώ το γεγονός ότι στα λόγια μου, για στάση πληρωμών, έρχονται τελικά όλοι, ακόμα και οι φιλελέδες, οπότε αποδεικνύεται πόσο μπροστά είμαι, και επισημαίνω τον κίνδυνο οι παλαβοί φιλελέδες να οδηγήσουν την Ελλάδα εκτός ευρώ.

Τώρα που βρήκαμε τον Αλέξη Τσίπρα που περνάει τα Μνημόνια δυο-δυο, που γράφει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στα παλιά του τα παπούτσια, που τον γουστάρει τρελά η Μέρκελ, και που ψηφίζει τον έναν φόρο μετά τον άλλον χωρίς καμία αντίδραση από τους Έλληνες, έρχονται οι Μένουμε Ευρώπη να διαδηλώσουν εναντίον του.

Πάτε καλά;

Θέλετε να πέσει ο Τσίπρας, να θυμώσει η Μέρκελ που της ανατρέψατε το δουλάκι της, και να μας πετάξει εκτός ευρώ;

Οι Μένουμε Ευρώπη πρέπει να κάνουν συγκέντρωση υπέρ του Τσίπρα και να τον παρακαλάνε να μείνει στην κυβέρνηση για πάντα.

Αν παραιτηθεί ο Τσίπρας, τέλος η Ευρώπη για την Ελλάδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η εγγύηση πως θα ψηφιστούν ακόμα καμιά 20ριά Μνημόνια, χωρίς την παραμικρή αντίδραση.

Ας σταματήσει η παλαβή Δεξιά τις διαμαρτυρίες, γιατί μπορεί να πάρει ανάποδες ο Αλέξης και να παραιτηθεί.

Και τι θα κάνουμε μετά;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης -μπροστά στον Τσίπρα- μοιάζει με αναρχικός. Χώρια που άνδρας που χωρίζει με τη γυναίκα του και πάει στην Τατιάνα να κλαφτεί σαν Κατίνα, δεν σε κρατάει στην Ευρώπη αλλά στη Μογγολία.

Οι παλαβοί φιλελέδες θέλουν να κάνουν την Ελλάδα Βενεζουέλα.

Δεν θα τους το επιτρέψουμε.

Εμείς που είμαστε υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρώπη δεν θα αφήσουμε τους Μένουμε Ευρώπη να βγάλουν την Ελλάδα από την Ευρώπη.

(Έχει μεγάλη πλάκα το προτεκτοράτο Ελλάδα έξι χρόνια μετά την χρεοκοπία. Όπως το βλέπω από μακριά τουλάχιστον, γιατί από κοντά μπορεί και να μην είναι τόσο αστείο.)

Πηγή: pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...