Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Το απόστημα άνοιξε! Απ’ την Αγγλία ξεκινά η απελευθέρωση


Απ’ την Αγγλία ξεκινά η απελευθέρωση των σκλαβωμένων λαών της Ευρώπης! Των αλυσοδεμένων στην βαρειά μπότα του Δ’ ΡΑΪΧ και ότι αυτάρεσκα αυτοαποκαλούνται «Θεσμοί» ή για μας «Εσμοί». Ποιος τους έδωσε την εξουσία να καταληστεύουν τους λαούς της Ευρώπης; Ποιος τους εξέλεξε; Τι νομική υπόσταση έχουν; Πώς καταπατούν τα Συντάγματα των Λαών; Πώς μεθοδεύουν κατάργηση του Συντάγματος και αντικατάσταση με δικό τους: Δήθεν ενιαίο;

Ποιοι είναι αυτοί; Τι Δικτατορία είναι αυτή; Τι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση πλέον; Είναι απλά το εργαλείο που χρησιμοποιεί η Γερμανία και οι θλιβεροί υποτακτικοί της μεταξύ αυτών και ο ανεκδιήγητος Τσίπρας για επιβολή της κατοχής τους. Είναι το εργαλείο στα χέρια της Γερμανίας για επιβολή του Δ’ ΡΑΪΧ. Για συνέχιση της οικονομικής πολιτικής του Χίτλερ. Αλήθεια, και οι δύο κατοχές και η του Χίτλερ και η του Σόϊμπλε – Μέρκελ είναι όμοιες. Συνοδεύονται με θανάτους, καταστροφή, συσσίτια, συρματοπλέγματα και στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τι και αν δεν λέγονται πλέον Άουσβιτς και Νταχάου; Λέγονται πλέον Ειδομένη, Μυτιλήνη, Ελληνικό και οι δημιουργοί τους είναι πάντα οι ίδιοι. Οι ίδιοι μαζί με τους ντόπιους συνεργάτες τους.

Σύντροφοι, αριστεροί δεξιοί κεντρώοι, όλοι σύντροφοι είμαστε αφού όλοι υποφέρομε το ίδιο, εκτός απ’ το μεγάλο κεφάλαιο. Που κατά σύμπτωση το κατέχουν οι πολιτικοί μας δεξιοί αριστεροί κεντρώοι. Κι αυτοί μεταξύ τους σύντροφοι είναι γι’ αυτό λυσσαλέα φροντίζουν για την διασφάλιση του πλούτου τους. 72 ακίνητα ο ένας, 55 ακίνητα ο άλλος, 23 ο πιο φτωχούλης τους, καταθέσεις εκατομμυρίων, περιμένατε ποτέ, αυτοί να φορολογήσουν τις διάφορες λίστες Λαγκάρντ; Όχι βέβαια, εξορμούν στους λογαριασμούς των μικρομεσαίων, των συνταξιούχων, οι αλητήριοι και κατάσχουν αντισυνταγματικά τα 120 € λογαριασμού, όσα ήταν για να ταΐσει το τριήμερο τα παιδιά του. Και είναι παράνομο. Είναι παράνομο, είναι ληστεία αυτό! Να μπαίνουν στους λογαριασμούς! Καταργούν τους νόμους, το Σύνταγμα, την Δικαιοσύνη. Θέλουν να γίνει το εργαλείο τους. Να μην τους φέρνει εμπόδια στην επέλασή τους. Γι’ αυτό ο Πολλάκης αναμασά περί Δικαιοσύνης; Ρωτώ! Δεν θέλουν εμπόδια στην εφαρμογή της Δικτατορίας που λέγεται «Θεσμοί – Τρόϊκα!!

Λαέ βασανισμένε, ποδοπατημένε, κουρελιασμένε!

Μέσα σε μια νύχτα κατάστρεψαν την ζωή σου ! Σε διαπόμπευσαν, σ’ είπαν τεμπέλη, άχρηστο. Εσύ ο μοναδικός λαός που σχεδόν στο σύνολο του δεν κάνει διακοπές αλλά δουλεύει ασταμάτητα. Που απ’ το τίποτα δημιουργεί. Και εκεί που ήταν να χαρείς τον ιδρώτα σου, σου έφτιαξαν την κρίση. Φτιαχτή, υπολογισμένη με κομπιούτερ απ’ τους τεχνοκράτες. «Λίγα είπαν θα δώσομε, αυτοί θα τα δουλέψουν, θα δημιουργήσουν, εμείς θα καθόοομαστε στις οθόνες των υπολογιστών μας και θα παρακολουθούμε την «ανάπτυξή τους». Και μόλις έρθει η ώρα θα τους ρίξομε την κρίση, δηλαδή θα τους τραβήξομε το χαλί κάτω απ’ τα πόδια. Θα τους κόψομε, θα τους κόψομε, θα τους κόψομε! Εμείς είμαστε οι Θεσμοί! Εμείς κυβερνάμε, εμείς διατάζομε. Και συγχρόνως μας ζητούν να πληρώνομε, να πληρώνομε να πληρώνομε. Τι; Δεν ξέρομε. Αυτοί δίνουν τις εντολές. Δεν μπορείς πλέον να πληρώνεις; Αυτό θέλομε και μεις θα πουν.

Σου παίρνομε το σπίτι, το χωράφι του παππού σου, το μαγαζί του, το ξενοδοχείο σου. Τι , λες καλέ που θέλεις να ‘χεις και ξενοδοχείο. Εμείς, όλα εμείς! Εμείς δεν κάνομε τίποτα. Καθόοομαστε μόνο. Και παρακολουθούμε απ’ τις οθόνες των υπολογιστών μας. Η ανάπτυξη τώρα φεύγει απ’ τα χέρια σας. Αρκετά! Τώρα περνά σε μας. Τα λιμάνια σας, δικά μας, τα νησιά σας, δικά μας, τα βουνά σας, δικά μας. Τα αεροδρόμια σας δικά μας, τα ξενοδοχεία σας, δικά μας, οι ζωές σας, δικές μας. Ότι θέλομε εμείς και τα τσιράκια μας. Είμαστε εμείς «Η Ευρωπαϊκή Ένωση». Κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της Γερμανικής Βουλιμίας. 

Όμως το ξήλωμα επιτέλους άρχισε απ’ την Αγγλία. Και μεις το τολμήσαμε το καλοκαίρι του 2015. Και στο δημοψήφισμα ο λαός έδωσε το περήφανο ΟΧΙ με 62%. Αλλά αυτός που θέλει να λέγεται πρωθυπουργός των Ελλήνων που τον ψήφισαν για να κάνει ακριβώς τα αντίθετα απ’ ότι θλιβερά κάνει. Αυτός που λέει, χωρίς Τσίπα χωρίς συνείδηση πως θέλει να συνεχίσει να κυβερνά ένα λαό που του έδωσε εντολή για τα ακριβώς αντίθετα. Αυτός και οι όμοιοί του που δεν ντρέπονται, που δεν ντρέπονται, που δεν ντρέπονται, αυτός κατήργησε το δημοψήφισμα και την θέληση του λαού. Κάτι, που και αυτός ο Κάμερον δεν το καταδέχτηκε και αναγνώρισε το δημοψήφισμα και τη θέληση του Αγγλικού Λαού. Και ο κόσμος συνεχίζει ν’ αυτοκτονεί. Είναι μόνος του πλέον, αβοήθητος. 

Τι είναι μια Δημοκρατία που δεν υπάρχει αντιπολίτευση; Που η αντιπολίτευση υπόσχεται να κάνει τα ίδια και πιο γρήγορα απ’ την μισητή κυβέρνηση; Τι είναι αυτό για το Λαό; Είναι μια Χούντα , Τρομοκρατική Χούντα που τον θανατώνει κάθε μέρα. Κανείς δεν μιλά πλέον για τις αυτοκτονίες. Κανείς. Μα η Ελπίδα ανατέλλει ξανά απ’ την Αγγλία. Επιτέλους, αυτό το απόστημα άνοιξε. Ελπίζομε να φύγει το πύο, να ελευθερωθούν οι λαοί απ’ την αφόρητη σκλαβιά. Επιτέλους ξεκίνησε η αρχή του τέλους ! Και κρατηθείτε, κρατηθείτε στη ζωή μέχρι να γίνει και σε μας.

Αργυρώ Βαραντάκη

Πηγή: agonaskritis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...