Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Ο μ@λάκας της μεγάλης μας συντροφιάς

Δίκαιη ανάπτυξη… αναπτυξιακός νόμος… σφαλιαρίτσες παντού και καλοσυνάτα λόγια από τον πρόεδρα Γιούνγκερ που λιβάνισε επαρκώς την υπομονή (βλ. μαλακία) των Ελλήνων…

του Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Και την ίδια στιγμή η απόλυτη κατάρρευση της νεοταξίτικης «Αριστεράς» στην Ιταλία περνά σαν τριτεύουσα είδηση… Όποιος τολμά να επιμένει BREXIT είναι απλά ακροδεξιός, ενώ οι ευρωαγαπούληδες προσφωνούνται με τα ονοματεπώνυμό τους (Βλ. ο δημοκράτης Κάμερον, ο Κομμουνιστής Σόιμπλε κοκ).

Στην άλλη πλευρά του κάδρου, Ο πρόεδρας της Δημοκρατίας διπλογονατίζει για να καταστεί εμφανέστερο το γονάτισμα των προσκυνημένων… Ο πρώην αξιωματικός του Τουρκικού στρατούμετά τις αγκαλίτσες του με το Πάπα κατακεραυνώνει με αφορισμούς και αναθέματα το μαχόμενο Χριστιανισμό της Μέσης Ανατολής επειδή δε τον προσκύνησε…

Και ενώ όλα αυτά βρίσκονται σε εξέλιξη,  η συναλλαγή της ενοχής με τη μειοδοσία καλά κρατεί, με στόχο τη σφυρηλάτηση της κοινής διαδρομής παντός συνενόχου την επόμενη μέρα με όχημα τον εκλογικό νόμο, αλλά και με διακηρυγμένη επιδίωξη την εξευτελιστική τροποποίηση του ήδη κουρελιασμένου Εθνικού Συντάγματος, σε μια απόπειρα και τυπικής υποβάθμισής του από θεμελιώδη νόμο της χώρας, σε κατοχικό διάταγμα διοίκησης μιας κατεχόμενης περιοχής.(Δες στο βίντεο που ακολουθεί γιατί πρέπει να ανακοπούν τα βρώμικα σχέδια τους με το Σύνταγμα της χώρας). 


Και κάπου στην άκρη του κάδρου υπάρχεις εσύ. Εσύ ο «πολίτης». Εσύ που όταν επικυρώνεις τα τερτίπια τους σε αποκαλούν «κυρίαρχο». Εσύ  που όλο τον υπόλοιπο καιρό, το μοναδικό δικαίωμα που σου αναγνωρίζουν, είναι να επιλέξεις, αν θέλεις να είσαι απλά υποζύγιο ή ο μαλάκας της μεγάλης μας συντροφιάς.

Το επόμενο εξάμηνο θα είναι πραγματική κόλαση κι αυτό που θα ρέει θα είναι το αίμα σου και όχι η παραμύθα της ανάπτυξής τους.

Το τι θα έπρεπε να κάνεις, το αναδείξαμε συγκεκριμένα μόλις ελάχιστα εικοσιτετράωρα πριν όταν σου σέρβιραν την άλλη μεγάλη παραμύθα του «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ». Ας το επαναλάβουμε:

Οφειλεις να επιλέξεις, να αναδείξεις, να εμπιστευτείς και να δυναμώσεις όλους αυτούς που θα συμπαραταχθούν μαζί σου και θα απαιτήσουν να ενεργοποιηθεί τώρα το άρθρο 120 του Συντάγματος…

Αυτό οφείλουμε να απαιτήσουμε όλοι εμείς που έχουμε επίγνωση για το που οδηγείται αυτός ο τόπος, αλλά και όλοι εσείς που θεωρήσατε σπουδαία ως συνεισφορά απέναντι στο έθνος, τη συμμετοχή σας στο πανηγύρι του "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ" στο οποίο θριάμβευσε ο πολιτικός εγκλωβισμός, η αυταπάτη και η δόλια χειραφέτηση της ίδιας σας της ψυχής. (Δες στο βίντεο που ακολουθεί γιατί πρέπει να μη μασήσουμε άλλο το παραμύθι τους)


Όχι κλασομπανιέρες της αναποφασιστικότητας και της ατολμίας… Μη φανταστείτε ότι η ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος προϋποθέτει ένοπλα τμήματα πολιτών στους δρόμους και της πλατείες της χώρας. Μπορεί να σημαίνει τρία απλά… ταυτόχρονα πολύ σημαντικά… απόλυτα στοχευμένα και άκρως αποτελεσματικά πραγματάκια. Απαιτείστε λοιπόν από τα κόμματά σας, αντί να πλειοδοτούν σε υποκρισία και πολιτική αθλιότητα  να κάνουν τα εξής:
  • Πρώτον: Να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη και να ζητήσουν από τους Έλληνες πολίτες που υπηρετούν στη δημόσια διοίκηση, να κατεβάσουν μολύβια, να κλείσουν υπολογιστές, να κλειδώσουν τα ταμεία, να σταματήσουν να βεβαιώνουν «πρόστιμα και παραβάσεις», να βάλουν λουκέτο στα δικαστήρια και στην εφορία, να σταματήσουν να διεκπεραιώνουν εντολές κατάσχεσης και λοιπές κατοχικές πράξεις, μέχρι τη στιγμή που μια πραγματικά ελληνική βουλή θα ψηφίσει με ένα άρθρο σε ένα μόλις νόμο, την καθολική κατάργηση των μνημονίων που επεβλήθηκαν και το σύνολο των εφαρμοστικών νόμων που τα υπηρετούν.
Τι θα χάσουν από αυτή την πολιτική απεργία???  Ένα μισθό???  Ωραία… Θα χάσουν δηλαδή πολύ λιγότερα απ όσα θα τους υφαρπάξει το κατοχικό καθεστώς μέσα στον τρέχοντα μήνα της κατοχικής διακυβέρνησης.
  • Δεύτερον: Απαιτείστε από τους υποκριτές του πολιτικού συστήματος, αντί να εξαπατούν την Ελληνική κοινωνία με ένα κάλπικο «παραιτηθείτε», να παραιτηθούν οι ίδιοι από το βουλευτικό τους αξίωμα και να προκαλέσουν εκλογές, πολιτικές εξελίξεις και ανεπίστρεπτες πολιτικές ανατροπές.
Πως θα συμβεί αυτό??? Μα είναι απλό. Με την προκαταβολική και ενυπόγραφη δέσμευση όλων, πως αν η Βουλή που θα προκύψει, δεν εφαρμόσει ως πρώτη πράξη την κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, αυτό να συνιστά πράξη εσχάτης προδοσίας.

Είναι νόμιμα όλα τα παραπάνω??? Είναι απολύτως νόμιμα και μέχρι το τελευταίο τους γράμμα είναι απολύτως συνταγματικά. Διότι…
  • Πρώτον: Ο φορολογικός μηχανισμός δεν είναι πραιτοριανοί ξένης διοίκησης, αλλά κατά το Σύνταγμα Έλληνες πολίτες ορκισμένοι να τηρούν πίστη και αφοσίωση στο Σύνταγμα.
  • Δεύτερον: Η φορολογική πολιτική, δεν υφίσταται για να χρησιμοποιείται ως εισπρακτικός μηχανισμός για τα ταμεία της κατοχικής  διοίκησης, αλλά για να καλύπτει με επάρκεια τις ανάγκες του κράτους σε λειτουργικά έξοδα, σε εθνική άμυνα, σε υγεία, σε παιδεία και σε λοιπές κοινωνικές παροχές για τους πολίτες του, και σε κατασκευή δημοσίων έργων και υποδομών. Οποιαδήποτε άλλη χρήση, συνιστά κατάχρηση, συνιστά εκτροπή, και το εθνικό Σύνταγμα αναθέτει στους πολίτες αυτής της χώρας την αποκατάσταση της νομιμότητας.
Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβες απ όλα τα παραπάνω ευκολόπιστε ραγιά και διαχρονικό θύμα της αφελούς εξυπνάδας σου???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...