Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Οι πουτάνες, βγήκαν ντελάληδες στη ρούγα !!


του Κώστα Γιαννιώτη

Χεσμένοι, στην κυριολεξία, από τα πρόσφατα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων για το επικείμενο δημοψήφισμα στη Βρετανία, οι εταίροι των ΤσιπροΣαμαροΒενιζελοΚούληδων, οι μεγάλοι νταβατζήδες των ευρωπαϊκών λαών, έβγαλαν παγανιά στη ρούγα τις τσατσάδες τους – σαν τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ -  μπας και βρουν μαλάκες να τους εκφοβίσουν !
Βγήκαν οι λύκοι παγανιά, να εκφοβίσουν το ποίμνιο, φωνάζοντας ότι ‘’φάνηκε στα περίχωρα ....... λύκος’’ !! Για να σκορπίσει το κοπάδι και να γίνει πιο εύκολο το μακέλεμά του!!

Να, τι δήλωσε στη γερμανική BILD,  ..... ο Τουσκ: 
 «Αν οι Βρετανοί ψηφίσουν υπέρ της εξόδου της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, θα μπορούσε να είναι η αρχή του τέλους για την Ένωση των 28 κρατών-μελών και για τον δυτικό πολιτικό πολιτισμό γενικότερα». !!!

Για το πρώτο είμαι σίγουρος ! 
Για το γεγονός, δηλαδή, ότι μια απόφαση των Βρετανών για έξοδο από την ΕΕ, θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου για το ναζιστικό οικοδόμημα της ΕΕ. ‘Οτι ίσως αποτελέσει τον καταλύτη διεργασιών που θα συσπειρώσει τους λαούς γύρω από την απαίτηση διάλυσης του ναζιστικού μορφώματος, που το ονόμασαν ΕΕ !!!
Και ομολογούν τους φόβους τους !

Εκείνο όμως που με έκανε να αρπάξω χαρτί και μολύβι ήταν εκείνη η αποστροφή τής δήλωσής του για τον κίνδυνο τον οποίο διατρέχει, από πιθανό Βρεxit, ο ....... δυτικός πολιτισμός !!!!
Μιλάει για τον δυτικό πολιτισμό σαν να είναι, αυτός και οι ναζιστές αφέντες του, οι θεματοφύλακες των ιερών και οσίων του δυτικού πολιτισμού !!

Αυτός όμως ξέρει για τι πράγμα μιλά, όταν αναφέρεται στο δυτικό πολιτισμό!
Μιλάει για το δικό του δυτικό πολιτισμό! 

Μιλάει για τον πολιτισμό των ναζιστών! 
Ναζιστών, οι οποίοι με την αρωγή των δυτικών ‘’συμμάχων’’ - που έστησαν το θέατρο και την παρωδία της δίκης της Νυρεμβέργης - φυγαδεύτηκαν στις ΗΠΑ! Κτήνη του ...... βαθέως ναζισμού που τους ήταν χρήσιμα, και τα επανέφεραν ‘’εξαγνισμένα’’ στο προσκήνιο, στήνοντας την ΕΟΚ και την ΕΕ !!

Μιλάει για τον πολιτισμό των στρατοπέδων συγκέντρωσης Άουσβιτς-Μπιρκενάου, Μπούχενβαλντ, Μαουτχάουζεν-Γκούζεν, Μπέλσεν, Νταχάου, Φάλσταντ, Λβοφ, Μαϊντάνεκ, Νίντερχαγκεν ...... και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό !

Μιλάει για τον πολιτισμό των σφαγών των Καλαβρύτων, του Διστόμου, της Κανδάνου, του Κοντομαρί, του Βιάννου, του Κομμένου,  της Κακόπετρας, των Λιγκιάδων, του Χορτιάτη, ..... και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό!

Μιλάει για τον πολιτισμό της Farben - που προμήθευε το Χίτλερ με υδροκυάνιο (Zyklon B) για τα στρτόπεδα εξόντωσης – και σήμερα καμαρώνει με το όνομα Bayer!

Μιλάει για τον πολιτισμό της εταιρίας του Carl Friedrich von Siemens, βασικού χρηματοδότη του Χίτλερ, και ιδρυτή της σημερινής ‘’εξαγνισμένης’’ Siemens!

Μιλάει για τον πολιτισμό των 22 εκατ. ανέργων της ΕΕ!!
Μιλάει για τον πολιτισμό των 4,1 εκ. αστέγων της ΕΕ!!
Μιλάει για τον πολιτισμό του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου, που θεωρεί αναγκαίες και αδιαπραγμάτευτες τις ομαδικές απολύσεις, και την επαγγελματική και οικονομική εξόντωση εκατομμυρίων ανθρώπων !!

Να τον χαίρεται τον πολιτισμό του, ο υπαλληλίσκος του ναζισμού! 
Μαζί να χαίρεται και την Eυρωπαϊκή του Ένωση, το σύγχρονο αυτό πορνείο και, ταυτόχρονα, σύγχρονο στρατόπεδο συγκέντρωσης !!

Η πονηρή τσατσά, δασκαλεμένη από τον νταβατζή, μας καλεί όχι μόνο να συνεχίσουμε να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα το βιασμό μας, αλλά να μάθουμε και να εκδιδόμαστε, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος  να κλείσουν ....... τα μπουρδέλα !!!!

Αγάντα!!
Πρώτα Brexit και στη συνέχεια Grexit !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...