Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Νταξ`, μωρέ...!!!!


Του Κώστα Γιαννιώτη

Το ναζιστικό κτήνος, μετά το βρετανικό δημοψήψισμα κουλουριάζεται πληγωνένο!

Δεν ψυχορραγεί!

Το πληγωμένο κτήνος όμως τότε γίνεται πιο επικίνδυνο, για τους απρόσεχτους και τους αφελείς!

Με βάση τις εμπειρίες που αποκόμισε, οπλίζεται ανάλογα και αιφνιδιάζει!

Μετά το ράπισμα που δέχτηκε το κονγκλάβιο των Βρυξελλών από τους Βρετανούς, όχι μόνο δεν έλαβε το μήνυμα, αλλά αντίθετα παλεύει να συσπειρώσει τους υπόλοιπους υποτελείς (‘’κράτη’’) τής ΕΕ, σε πιο αντιδραστικές ατραπούς και να επισπεύσει τα σχέδιά του, για υποδούλωση των λαών της Ευρώπης!!
Η ριζοσπαστικοποίηση των ευρωπαϊκών κοινωνιών και η αντιΕΕ συνείδηση άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά! Το βλέπουν και το τρέμουν!
Θα αντιδράσουν και θα επιταχύνουν τις διαδικασίες υποδούλωσης!

Η κάθε μέρα που θα ξημερώνει από δω και πέρα θα είναι κι ένα καρφί στο κάσωμα της ανεξαρτησίας των λαών της Ευρώπης!!

Δεν ήταν, άλλωστε, τυχαία η δήλωση του Τζον Κέρι ότι δεν είναι δεδομένη η έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ, λέγοντας ότι.... «μπορεί να μην ολοκληρωθεί ποτέ το διαζύγιο Βρετανίας-ΕΕ και όλο το δημοψήφισμα να ‘’παρακαμφθεί’’ de facto»!!!!
Το έχω ξαναπεί και θα συνεχίσω να το λέω. Είναι αδίστακτοι και επικίνδυνοι!!
Οι δηλώσεις Σουλτς ότι οι λαοί (τα ‘’πλήθη’’, για την ακρίβεια), δεν έχουν λόγο στη διαμόρφωση της πολιτικής της ΕΕ, δείχνουν με σαφήνεια ότι σιγά σιγά πετάνε τον μανδύα της... δημοκρατίας και αποκαλύπτουν – απροσχημάτιστα πλέον - τον αντιδραστικό, έως φασιστικό, προσανατολισμό αυτού του μορφώματος!
Ενός μορφώματος που, ενώ κάνει πως ανησυχεί για την άνοδο των φασιστικών κομμάτων της ηπείρου, στην ουσία δρα και εργάζεται για τη γιγάντωσή τους! Δεν είναι παρά δυο αλληλοτροφοδοτούμενα δοχεία, που σύντομα – αν δεν παρεμβληθεί ο αγώνας των λαών - θα φτάσουν στην πλήρη αφομοίωση, του ενός από το άλλο, έτσι για να ολοκληρωθεί το όνειρο των ναζιστών, ιδρυτών του... ‘’ευρωπαϊκού οικοδομήματος’’!!!!
Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες!
Θα επιταχύνουν κάθε διαδικασία που θα φράζει το δρόμο στους λαούς που επιθυμούν την ανεξαρτησία και την αυτοδιάθεση των χωρών τους!!
Κάθε μέρα, ο ουρανός της Ευρώπης θα σκοτεινιάζει όλο και πιο πολύ, κάτω από τις φτερούγες του ναζιστικού αητού!

Η επιβίωση ή όχι των ευρωπαϊκών λαών, ως ανεξάρτητων ανθρώπων, θα εξαρτηθεί από την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη συσπείρωσή τους γύρω από ένα κοινό αίτημα: Την άμεση διάλυση του εξαμβλώματος, που λέγεται... ‘’ευρωπαϊκή ολοκλήρωση’’!
Από σήμερα πρέπει να ξεκινήσει αγώνας δρόμου! Όποιος φτάσει πρώτος στο τέρμα θα επιβιώσει!
Είναι αγώνας ζωής ή θανάτου! Ή αυτοί ή εμείς!
Ειδικά για τη χώρα μας, που βρίσκεται στη δίνη αυτής της καταιγίδας!
Κοινό αίτημα και στόχος πάλης κάθε πολίτη, κάθε συλλογικότητας, κάθε κινήματος, πρέπει να είναι... ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ !
Πριν προλάβουν να διαγράψουν τις συνταγματικές διατάξεις, που δίνουν στους λαούς το δικαίωμα των δημοψηφισμάτων! Εκεί το πάνε!
Ο Κούλης το δήλωσε απερίφραστα, στην εκπομπή ‘’στον Ενικό’’, του Χατζηνικολάου, ότι θεωρεί αδιανόητο μια απλή πλειοψηφία να αποφασίζει για την πορεία τής χώρας!!!!!!
Ας αφήσει ο καθένας τη μπάλα και το EURO , ας ξεκολλήσει από το ράθυμο - και στην ουσία ραγιάδικο -... ’’Νταξ`, μωρέ’’!!
Ας αφήσει το κυνηγητό των Likes, μέσω του fb, κι ας αναρτήσει ό,τι είναι δυνατό να αφυπνίσει τη συνείδηση του κόσμου!
Κανένα Like δεν προστέθηκε στο βιογραφικό κανενός!
Κανένας μέσα από τα Likes, δεν απέκτησε την αξιοπρέπειά του!
Μόνο μέσα από την κοινή συνειδητοποίηση του προβλήματος, βρέθηκαν λύσεις!

Αφυπνίστε κάθε διπλανό σας, με κοινοποιήσεις και προσωπική συζήτηση!!
Απαιτήστε, δυναμικά και οργανωμένα... ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!
Πριν να είναι αργά!!

Γιατί αν βρεθούμε – αντάμα – να στριμωχνόμαστε στα σύνορα με το διαβατήριο δαγκωτό και τα παιδιά στην αγκαλιά μας, ψάχνοντας ‘’σωτηρία’’, το μόνο που θα μου απομένει να απαντήσω, σε κάθε βλέμμα απορίας, θα είναι ένα απελπισμένο... ‘’Νταξ`, μωρέ’’!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...