Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Τι ψήφισαν οι Ισπανοί ; Φοβήθηκαν ..... από το Βrexit ;


Του Κώστα Γιαννιώτη

Χαράς πανηγύρια, από τους απανταχού εθελόδουλους, για τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ισπανία, τη ‘’νίκη’’ του τοποτηρητή των Γερμανών, Ραχόι, και την απρόσμενη ήττα των Rodemos !!

Τρέχουν, σαν τις κακιές μάγισσες, κουνώντας απειλητικά τις σκούπες τους, οι απανταχού υπηρέτες της ναζιστικής Γερμανίας, σπέρνοντας τις ερμηνείες τους για το αποτέλεσμα των ισπανικών εκλογών !
Ερμηνεύουν το αποτέλεσμα κατά πώς τους βολεύει, λέγοντας ότι  ..... ‘’το βρετανικό Brexit φόβισε τους Ισπανούς και τους οδήγησε να ψηφίσουν μαζικά ..... Ραχόι’’ !!
Πάνε να πετύχουν με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια !
Από τη μια να δείξουν ότι οι ευρωπαϊκοί λαοί δεν ήθελαν το Brexit και από την άλλη ότι η μόνη ελπίδα τους είναι οι δωσιλογικές πολιτικές δυνάμεις !!!

Είναι έτσι ;;;;
Όχι βέβαια !!
Οι ευρωπαϊκοί λαοί αφυπνίζονται, ο ένας μετά τον άλλο και ζητούν να αποτινάξουν το γερμανικό αητό του Δ΄ Ράιχ από τη ράχη τους και μαζί του τις δυνάμεις που συνεργάζονται μαζί του!
Πολλοί θα τρέξουν να πουν ότι αυτό είναι η μέγιστη αντίφαση !
Δεν μπορεί να λιώνουν κάτω από την μπότα τού Γερμανού, να θέλουν αποτίναξη του Γερμανού κατακτητή και την ίδια στιγμή να ψηφίζουν το συνεργάτη των Γερμανών, το Ραχόι! Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι καθαρή νίκη του Ραχόι και των φιλογερμανικών (ΕΕ) δυνάμεων !
Λάθος !! Μέγα λάθος !!


Δεν ήταν νίκη του Ραχόι !
Ήταν ΗΤΤΑ των Podemos !

Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε ότι ο ισπανικός λαός στάθηκε πιο σοφά στην τοποθέτησή του από τους Έλληνες ! Δεν έκαψε την ΕΛΠΙΔΑ του για νίκη, ακουμπώντας την στο ‘’Δούρειο Ίππο’’ της Μέρκελ, τον Παμπλίτο των Podemos!
Ο ισπανικός λαός βγάζει τα συμπεράσματά του από τα παθήματα των άλλων λαών και δεν αποδέχεται να πατήσει τις ίδιες  νάρκες, σαν αυτή που πάτησε ο ελληνικός λαός με το ...... ‘’χαμογελαστό παιδί’’ τής Ελλάδας, τον Αλεξάκη !
Εκεί είναι Ισπανία και όχι Ελλάδα!
Τα περί ..... δυνάμεων της ‘’Αριστεράς’’, τα βλέπουν με επιφύλαξη – αν όχι αποστροφή !
Τα περί ....... ανεξάρτητης και φιλολαϊκής πολιτικής, αλλά στα πλαίσια της αγίας οικογένειας της ναζιστικής ΕΕ, τα χλευάζει και δεν τρέχει να αγιοποιήσει τον κάθε πολιτικό απατεωνίσκο Παμπλίτο, όπως έκαναν οι Έλληνες με το ..... ‘’Αλέξι’’!!
Άφησε τους παραδοσιακούς -  μαντρωμένους και θρησκόληπτους – ψηφοφόρους της δεξιάς και των ..... ‘’σοσιαλιστών’’ να εκφραστούν, ενώ η μεγάλη μάζα του ισπανικού λαού, αντιμετώπισε με περίσκεψη τον κίνδυνο να ‘’κάψει’’, για χρόνια, την τελευταία του ελπίδα τής αποτίναξης του ζυγού, αφήνοντάς την στα χέρια του .......  Ισπανού Αλέξη!!

Με την τεράστια – σε βαθμό ρεκόρ – αποχή του, γύρισε την πλάτη του σε όλους τους πολιτικούς απατεώνες, κρατώντας τις δυνάμεις του και τις ελπίδες του για τις........ μέρες που έρχονται !!
Ο ισπανικός λαός δεν είναι τυφλός ! Βλέπει ....... άλλους και κρατά σημειώσεις !

Ο μεγάλος αντίπαλος και εχθρός των Podemos δεν ήταν ο Ραχόι και οι ‘’σοσιαλιστές’’, αλλά ο Αλέξης !
Ναι ! Τα σπασμένα του Αλέξη πλήρωσε ο Παμπλίτο !!

Οι Ισπανοί κρατάνε ακόμα ζωντανή την ελπίδα, ότι κάποια στιγμή ο λαός θα βρει εκείνες τις δυνάμεις που θα ξεπηδήσουν από τα σπλάχνα του και θα σαρώσει τη λέπρα του ευρωπαϊκού ναζισμού, πέρα από Δεξιές, Αριστερές, Κεντρώες, ....... κάθετες, πλάγιες και οριζόντιες ταμπέλες !
Ας πάνε τώρα να κάνουν συγκυβέρνηση με το ισπανικό ΠΑΣΟΚ !

Σοφός ο ισπανικός λαός !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...