Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Ο ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ.


Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ότι ο αγγλικός λαός είναι ένας από τους πιο πολιτισμένους λαούς στον κόσμο και από τους πιο οικονομικά τακτοποιημένους. Επομένως δεν έχουμε να κάνουμε με έναν απαίδευτο, απολίτιστο και χρεοκοπημένο λαό που τρομοκρατείται εύκολα από την προπαγάνδα του παγκόσμιου συστήματος.

Όλοι επιπλέον είχαμε διαπιστώσει, πριν τη δολοφονία της Κοξ, ότι
το Brexit πήγαινε μπροστά με άνεση μέχρι και 8 μονάδες. 

Όλοι μας διαπιστώνουμε καθημερινά πως η διεθνής ολιγαρχία, για τα δικά της συμφέροντα, θέλει το Bremain και μαζί με το καθηγητικό κατεστημένο και τα ΜΜΕ που χρηματοδοτεί και συντηρεί και με όλα τα προβεβλημένα από την ίδια διάσημα πρόσωπα, τρομοκρατεί τον Βρετανικό λαό για την περίπτωση Brexit. Τα δε γραφεία στοιχημάτων «προαναγγέλλουν» το μάταιο κάθε προσπάθειας διεύρυνσης της αγγλικής εθνικής κυριαρχίας.

Έχει λοιπόν πολύ ενδιαφέρον το αυριανό δημοψήφισμα. Αν όλοι αυτοί κατάφεραν τελικά να μεταστρέψουν τη βούληση του αγγλικού λαού και από το σίγουρο Brexit να γυρίσει σε Bremain, τότε απλά δεν υπάρχει σωτηρία για κανέναν λαό και ειδικότερα για μικρούς σε οικονομική δύναμη και μέγεθος λαούς σαν τον ελληνικό.

Ο αγγλικός λαός λοιπόν θα αποδείξει αύριο μέχρι πόσο μπορούν να χειραγωγηθούν οι λαοί από την διεθνή ολιγαρχία.

Θα αποδείξει το κατά πόσο μπορεί η διεθνής ολιγαρχία να θέσει ως υποζύγιο έναν υπερήφανο αυτοκρατορικό λαό κάτω από το ζυγό των Γερμανών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...