Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Οταν ο τρόμος ζώνει το Σόιμπλε και τη συμμορία του Βερολίνου, είναι ολοφάνερο τι πρέπει να κάνουν οι λαοί


του Κυριάκου Κυριακόπουλου

Η πιθανότητα του BREXIT έχει θορυβήσει τη συμμορία του Βερολίνου. Στον πόλεμο της προπαγάνδας με στόχο το πλιάτσικο στις συνειδήσεις των ανθρώπων, κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά αν ο απόηχος της πολιτικής δολοφονίας, θα ανακόψει τελικά την προδιαγεγραμμένη πορεία της Βρετανίας προς την έξοδο... 

Το σίγουρο είναι πάντως πως όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, ο Φρανκενστάιν της Ευρωπαϊκής φυλακής, αποδομείται αμετάκλητα στις συνειδήσεις των λαών της Ευρώπης. Η φασιστική Γερμανία και η πολιτική συμμορία που τη διοικεί, ξέρει καλά πως η ηγεμονία της οικοδομείται όχι πάνω σε οράματα τα οποία επικαλείται έτσι κι αλλιώς προσχηματικά, αλλά επάνω σε υποταγμένους λαούς και προσκυνημένες κυβερνήσεις.

Η πολιτική δολοφονία, δείχνει να ανέκοψε - ελπίζουμε προσωρινά - τη δυναμική του BREXIT, αλλά η ανησυχίες στη συμμορία του Βερολίνου, είναι εμφανείς.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έστειλε μήνυμα με αποδέκτες τη Βρετανία, ενόψει του δημοψηφίσματος για το Brexit, αλλά και όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, υπογραμμίζοντας πως επιδίωξη θα πρέπει να η μια πιο δυνατή και ενωμένη Ευρώπη και όχι η καταστροφή της ένωσης.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι δεκάρα τσακιστή δε δίνει η συμμορία του Βερολίνου για την "καταστροφή της Ένωσης" όπως την αποκαλεί. Αυτό για το οποίο νοιάζονται είναι η διατήρηση του status της υποταγής των λαών και των ελεγχόμενων κυβερνήσεων, στη βάση των οποίων οικοδομείται η δυναμική του 4ου Ράιχ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...